reklama

Staraczki 2014 :)

AsiaSzw - to ile czasu ta koleżanka przechodziła te toksoplazmoze? Toksoplazmoza jest niebezpieczna, gdy akurat ją się przechodzi, a nie przechodzi jej się przez parę miesięcy.

reklama
Hej dziewczyny,niestety nic z tego,wczoraj poznym wieczorem dostałam @:wściekła/y:,co do dnia przyszła,także poki co zawieszamy staranka do marca jakoś,szkoda.. dobrze ,ze mam już trójeczkę bo czlowiek inne ma wtedy nastawienie do ewentualnej porażki..Milego dnia i owocnych staran wam życze:tak:

Hej dziewczyny,niestety nic z tego,wczoraj poznym wieczorem dostałam @:wściekła/y:,co do dnia przyszła,także poki co zawieszamy staranka do marca jakoś,szkoda.. dobrze ,ze mam już trójeczkę bo czlowiek inne ma wtedy nastawienie do ewentualnej porażki..Milego dnia i owocnych staran wam życze:tak:

Kochana a czemu do marca zawieszacie?

Kochane ja mam jeszcze pytanie o HSG-czy podczas badania miałyście podany kontrast raz w jednym wstrzyknięciu czy np 3 razy jak ja i po każdym podaniu zdjęcie rtg? Nie daje mi to spokoju...wiem,że w opisie mam napisane DROŻNE oba jajowody i bardzo mnie to cieszy ale nie mam odpowiedzi czy były caly czas drożne czy udrożnione podczas badania:-( a to ważne dla mnie bo wtedy chociaż mogłabym mieć jakiś punkt zaczepienia czemu od 14c nic z tego przy hormonach ok,owulce i wynikach męża... Anula jak było u Ciebie bo pisałaś mi o tym HSG wcześniej. U mnie 5dni do @ dzień po terminie zrobię test-dziś wysypka niewiadomego pochodzenia na dekolcie i czole(jakby kaszka) pierwszy raz w życiu mam coś takiego,piersi jak balony i booooolą no i ciągłe pobolewanie w podbrzuszu...oj może to TO:tak: albo pozostałość po HSG...

Karla abym mogla przez ten cykl zaobserwowac dokładniej tempkę,owulację itp,następną @ będe miała 28 lutego i wtedy zaczniemy sie starać ponownie:tak: Tak mi smutno ,że sie nie udało..

Karla to dziwne bo przy nadwadze zwykle lekarze zlecają badania tarczycy-zrób sobie to badanie...i idź do ginka już z wynikiem oszczedzisz trochę czasu

Ostatnia edycja:
reklama
Karla - TSH to hormon tarczycy. Badanie można zrobić w dowolnym dniu cyklu. Jest tanie - ok. 20 zł. Zrób, warto. Tarczyca może namieszać w cyklu i być przyczyną poronień.

I mimo szerokiej normy, dla kobiet w ciąży preferowany wynik to 1,5 (między 1 a 2).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry