Smerfik to w takim razie kciuki zacisniete, aby nie przyszla i aby kreseczki ciemnialy
Jugoslawa kciuki za jutrzejsza wizyte kochana. A w pracy to ogarniania ciag dalszy, ale wszystko idzie ku dobremu, wczoraj podpisałam umowe z klientem, której moja poprzedniczka nie dopilnowala, a dzis przyjęłam kompetentna osobe do pracy i od jutra zaczyna, a to tez była sprawa na już, wiec dumna z siebie jestem, ze na razie wszystko ok.;-)
Lux oj tak seksie z rana jak smietana haha the best jest Anula kochana oby to było to kochana. Kto wie, a może się udalo? Zycze Ci tego z całego serca, wiem, ze ciezko uwierzyc (sama nie uwierze jak mi test wyjdzie pozytywny), ale wlasnie najlepsze w losie jest to, ze jest nieprzewidywalny. A dostep do konta bankowego tez sobie jakis czas temu zablokowałam, bo w necie jak się haslo wpisuje zle wpisywałam i mi dziad zablokowal i tez musiałam dzwonic na infolinie

Julia kochana przytulam, rak jest najgorsza plaga na która nie ma jeszcze rady, mi tez zabral pare osob, w tym moja ukochana babcie, genetycznie mam wieksze prawdopodobieństwo tego cholerstwa przez to, wiec się badam. Mój kolega mila raka, ale wycieli mu wszystko i na razie jest git.. to tak potrafi szybko wyniszczyc, ze masakra. To się da zwalczyc, trzeba mieć silna wole zycia i sile by walczyc…. Czasem jak się dowiem o kolejnym przypadku to mysle, a co by było gdy, bo chodzimy, zyjemy nie wiedzac czasem, a potem się okazuje, ale doszlam do wniosku, ze jestem takim zakapiorem i tak kocham mojego M, ze nie mogłabym pozwolic by cierpiał i by zostal beze mnie.. stad ludzie biora sile by walczyc i cuda się zdarzaja
Jolasia kurcze nie wierze… przytulam kochana i powiem Ci tak uda się! Nam wszystkim się uda, bo jak nie to pojde tam na gore i komus lomot spuszcze chyba, wiec uda się

Jugoslawa a co do naleśników to jak bylam za oceanem dowiedziałam się o czyms takim jak ”fat Tuesday” zwany również

ancake day” lub „shrove Tuesday” a po polsku „tłustym wtorkiem” lub :dniem naleśnika” hehe. My mamy tlusty czwartek, a amerykanie, Anglicy i inne kraje anglojęzyczne maja tlusty wtorek. Je się wtedy mnóstwo naleśników na rozne sposoby, ale przede wszystkim te z syropem klonowym.
Uciekam lulu.
Dobranoc :-)