Hej jestem jestem ;-)
Jazza
Prosze tylko nie pisz nic o sexiee bo ja padake z tym mam i zapytam gina czy ma cos na obnizenie libido w mojej sytuacji

superancko ze w robocie extra :-)tez bym poszla na basen... ale to mi tez zabronili ... abu :-(
Julcia
Sporadycznie pisze na czerwcowkach a tak to tylko gnije w lozku i czytam ale jakos specjalnie weny nie mam bo sex mi tylko ostatnio w glowie
Jugoslawa
&&& za wizyte :-)
Snerfik
Nieeeee nooi czad

gratulacje :-) mowilam ze lepsze zaskoczenoe bez objawowe :-) ja nie mam watpliwosci co do testu ;-) ha bedziedziesz dzielic ze mna los lozkowy
Ej zaczyna sie dobra passa dziewczyny! Nareszcie
Aschlee
To masz tak samo jak ja mi tez ciezko cos wykrzesac sensownego i konkretnego ostatnio ;-) a jak sie czujesz? Wsio ok juz?
Moniusia
Dobre czasy zaczynaja nastawac na forum wiec bedzie gites majonez :-)
Watpliwosci
Ale ci sie z ksiedzem przydarzylo hehe ;-) koniecznie sie pochwal nowa sukienka :-) caluje i pozdrawiam :-)
No takie wiesci to ja lublu :-) czekam na paczke z all... wylicytowalam szmatki i ida od srody

babka w sr napisala ze po poludniu wyslala ekonomiczna i co ni ma... a dzis juz 6 dzien roboczy bo srody nie licze jak wyslala... ciekawe czy dojdzie bo nerwa zaczynam miec powoli.
Ale mi sie nuuudziii ...