reklama

Staraczki 2014 :)

smerfik, o :) ja właśnie TSH od 3 dni reperuję, no i progesteron miałam niski, ale narazie tylko tsh, bo ginekolog kazał mi zrobić najpierw konsultację z endokrynologiem, a ten kazał brać przez 2 m-ce euthyrox i później jeszcze raz zbadać i dopiero wtedy. Od kiedy brałaś hormony? i jaki miałaś wynik tsh, że musiałaś brać ? :) Bardzo motywują mnie takie przypadki jak Ty :) Zdrowego bobaska Ci życzę, spokojnej ciąży :)))

reklama
Smerfik
Moim zdaniem ladnie widac na tescie :-) a ja sie czuje ok nie gorzej nie lepiej :-) bedzir git :-D ja tez 2 lata czekalam na dzidzia... ale sie oplacalo :-) smerfik a takie objawy to normalne sa powoli sie wszystko powieksza i zagniezdza ;-)

Lux
Widac ze dzieciaczki cie kochaja :-)

Julia
Nooo dobrze ze z domu nie wychodze bo by jakis przypadkowy przystojniak bylby biedny haha :-P

aschlee: najważniejsze, że jesteś :) A obecność duchem też bardzo ważna :)

moniusia: uwielbiam jak słonko zagląda do okna, od razu się buźka śmieje. Ehh nie wiem też jak tłumaczyć czekanie na maluszka. Może trzeba wychodzić z założenia, że jak się w końcu pojawi to będzie pełnia szczęścia? Tak patrząc na całe życie człowiek to czym jest rok czy dwa w stosunku do całego życia? Może warto czekać i się nie załamywać? Takie tłumaczenie przynosi mi czasem ukojenie. Zobaczysz, ustawisz sobie ładnie hormony i będzie dobrze :)

missiiss: hihi nie no domyślam się, że zakaz seksu jak człowiekowi chce może być problematyczny :( No ale musisz jakoś wytrzymać. W wojsku to brom kiedyś dawali, może są jakieś tabletki w aptece :D Faktycznie długo paczka idzie :/ Może po prostu później nadała, albo wysyła gdzieś z miejsca gdzie nie ma codziennych odbiorów. Czasem wtedy wydłuża się dostawa o 2-3 dni. Mam nadzieję, że dojdzie :) A co konkretnie zamawiałaś? Hahahah faktycznie dobrze, że w domu siedzisz :P Mam tylko nadzieje, że przystojniak z paczką nie przyjdzie :D:D:D

smerfik: już się nie mogę doczekać wyniku bety :) Kreseczki ładne, nie trzeba się dopatrywać bo wszystko widać :D:D:D

lux: znaczy, że miałaś odpowiednią ilość dni wolnych, bo tęsknisz :)

blair: szybko zleci do wizyty i zobaczysz fasolkę :) Ale cudownie :)

Ja już po wizycie i powtórka z rozrywki tj. pęcherzyk ładny, ale nie chce pękać. To samo co w poprzednim cyklu, więc lekarz zdecydował, że w kolejnych dniach płodnych wezmę zastrzyk na pęknięcie. Muszę tylko wcześniej po aptekach podzwonić, żeby zobaczyć jak z dostępnością, bo z tym bywa różnie.
No nic pozostaje mi czekać na @ (powinna być ok. 16.02) i wierzyć, że w końcu się uda. Przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że przytulania było mało w tym cyklu :) Trzeba szukać tych dobrych stron :) Przynajmniej będę mogła poszaleć trochę, bo na imprezę się wybieram i to nie jedną :D W końcu karnawał się kończy :D

Jugaoslawa
Bardziej niz o przystojniaka z paczka balabym sie o mojego doktorka :-D;-) swoja droga ja mam chyba jakies zboczenie odnosnie fartuchow lekarskich haha i najsmieszniejsze jeat to ze tylko w ciazy mi tak odwala :-P bo Poza ciazami to ja zupelnie normalna pod tym wzgledem jestem:-P;-) wiem glupol ze mnie.ale to zabawne jest jak hormony dzialaja na moj mozg... a moze bezmOzgo_O:Oo_O:-D:-Dhahaha ;-)
A zamowilam w fajnym stanie bodziaki i kaftaniki. Mam nadzieje ze do jutra przyjdzie... kurde... czemu ci nie dal od razu pregnylu tylko czekal na kolejny cykl?? Nie kumam... i juz drugi w plecy. No to imprezuj i wybaw sie za mnie tez!:-D

missiiss: hahahaha może fartuchy mają coś w sobie :D W sumie taki fotel ginekologiczny stwarza wiele możliwości :D A w razie czego jest jeszcze leżanka :D:D Na aukcjach to jeszcze ceny znośne są, bo tak w sklepach to istny kosmos cenowy za ubranka dla bobasów :/ A co do pregnylu to podejrzewam, że chciał po prostu sprawdzić czy to powtarzająca się sytuacja czy jednorazowa. W sumie dobrze wyszło, bo akurat mam teraz imprezę, wyjazd mi się krótki szykuje...wiadomo, że wolałabym być w ciąży, ale muszę szukać tych plusów :|

blair:
szansa pewnie zawsze jakaś jest, ale dzisiaj już 18dc, poza tym pęcherzyk trochę mniejszy niż w 11dc więc będzie się wchłaniał po prostu. Usłyszeć serduszko maluszka to piękny moment :) Jeszcze kilka dni ci zostało :)

Jugoslawa
Masz swietne podejscie! Musze brac przyklad z ciebie :-) wybaw sie bo od kolejnego cyklu koniec z alkoholem ;-) a co do ciuszkow to fakt zeby zrobic taka wyprawke na 3 miesiace ze sklepu to kasy idzie. Dlatego troche z lumpka troche z all troche ze sklepu i jest git :-) a co do fotela ginekologicznego hmm noo taaa to mogloby byc fajnnneee ;-) boze jakby moj gin to przeczytal to by sie bal pacjentki przyjmowac ze trafi na jakas nimfomanke :-P

Blair
A ty jak tam mamuska :-D jak sie czujesz :-)?

Miss oby paczusia szybciutko przyszla .... jeszcze trochę wytrzymaj a później nadrobicie ;-) stary to będzie uciekal od ciebie .... stary dzisiaj dzwonil i pytał czy dzisiaj cos tego ... ale ja w ogóle nie mam ochoty noo mega strasznie mi się nie chce ... wiec piwirdzialam ze sorry ale niet ...

Blair właśnie jak samopoczucie?

Smerfik czekamy na wyniki ;-)

Lux mile to ze dzieciaki sie tak z tova zzyly ;-) dobrze trafily bo akurat na ciebie ;-) jak tam już po ovu ?

Jugoslawa szkoda ze wcześniej nie dal zastrzyku ale z drugiej strony jest szansa. ...

Jolasia jak tam ?

Aschle noo opowiadaj co tam w wielkim świecie ?

Moniusia oby leki szybko zdzialaly cuda i zeby efekty były cudowne ;-) ważne ze wiadomo co jest i ze dzialasz ....

Jula na noc dzisiaj do pracy? Córka tej koleżanki co się okazało ma mega strasznie mocne zapalenie żołądka .... takze diagnoza jakby spoko,dzialaja ....

Wróciliśmy, usiadlam i siedzę .... mula mam .... mlody gra .... stary w pracy .... pies na ogrodku i nie gadam z nim ....

reklama
Missiiss kochana oj biedna Ty moja z ta posucha, ale nadrobicie sobie po porodzie az wiory beda lecialy haha:-D hehe a z ta lezanka to rzeczywiscie bajerancki pomysl i tyle mozliwosci :-D

Smerfik pewnie, ze mozesz sie cieszyc, zobaczysz wszystko bedzie dobrze, wszystkie tu trzymamy kciuki.;-)

Blair juz niedlugo zobaczysz malenstwo, bedziemy tu czekac na wiesci powizytowe serduszkowe:tak:

Aschlee kochana najwazniejsze ze jestes tu z nami:tak:

Jugoslawa co za wredne pecherzyki, ale teraz moze jak dadza Ci zastrzyk to peknie dziad i bedzie piekny final i tego Ci z calego serca zycze. I imprezuj teraz, bo potem juz nie bedziesz mogla przez jakis czas kochana;-)

Lux to mile jak dzieci sie tak tula, ich uczucia sa takie szczere, fajnie, ze cieszysz sie z powrotu do pracy:-)

Anula oj to dobrze, ze z corka kolezanki wykluczyli raka to najwazniejsze! Nie smutaj, energii troche sle :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry