reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława, ehhh, tak jak mówisz, trzeba wierzyć jak nie teraz to w przyszłym cyklu :* .. pewnie, że warto czekać! :-) to ja też wiem, tylko czasem, aż tak by się chciało mieć te maleństwo, takie napady są :-)

Smerfik, właśnie jak tam beta? I czekam na odpowiedź na moje pytanie kochana, bo bardzo jestem ciekawa :-)

reklama
missiiss: w lumpkach można czasem trafić bardzo fajne i ładne rzeczy dla maluszków. Trzeba tylko często tam chodzić i być cierpliwym, bo one zwykle się najszybciej rozchodzą :( Niedługo w lidlu chyba miało coś być dla bobasów, a może już jest?

anula: może pies zbierze się w sobie i chociaż jakiegoś kwiatka dopadnie na podwórku i przeprosi za poranne ucieczki :D:D:D

moniusia: ja też mam takie napady. Czasem to mam wrażenie, że mam ochotę przytulić dzieci w wózkach co na ulicy widzę :D:D:D Na szczęście się opamiętuję :D:D Bo to może karalne być :D

smerfik: ale napięcie w oczekiwaniu na twoją betę :D Oby do wieczora :D

jołasia: byłaś u doktora? Mam nadzieję, że wszystko sobie poukładasz kochana. Jak twoje płuca, zatoki i alergia? Tulam.

lux: jak tam? Wykorzystałaś maksymalnie owulację ?:D

Jugoslawa wiesz jak sie planuje jakiś wyjazd i mówi ze a lepiej teraz nie zajść, lepiej w następnym cyklu to zwykle sie zachodzi ;p najpierw tak miała Anula a teraz ja, wiec wiesz... ;p

Miss dobrze sie czuje ;) ostatnio w końcu zaczynam czuć ze jestem w ciazy, mdłości, zmęczenie, senność mnie dopadły, ale jak głupia sie z nich cieszę ;)

Jazda oczywiście od razu po wizycie Wam wszystko streszcze ;) i mam nadzieje wkleję piękne zdjęcie z serduszkiem mojego Maleństwa ;)

Smerfik pewnie padała z wrażenia jak zobaczyłaś wyniki, ale nie trzymaj nas dłużej w niewiedzy!!!

Anulcia
Noo tez tak mysle ze bedzie ode mnie uciekal albo ja od niego :-D;-):-P ale nie nawidze jednego... jak sie ma laktacje i sie chlop cycami bawi i se sciska w trakcie sexu haha ;-) oj to ja bym sie chetnie z toba dzis zamienila ;-) ale czekaj z psem nie gadasz czy z mezem ;-)?

Jazza
:-D:-D:-D

Jugoslawa
Tydzien po wyjsciu ze szpitala czekalam we wtorek na dostaee z rana i sie rzucilam :-D ponad dwa kilo ubran kupilam plus kurteczka jesienna za 40 zl :-D;-) maz jak mnie zobaczyl z ta reklamowka to sie za glowe zlapal... ;-) no teraz w lidlu chyba cos jest ale ja nie mam lidla u siebie niestety.

Blair
Jeszcze bedziesz miec dosc mdlosci :-P a masz jakies przeczucie co bedzie? W sensie takim wewnetrznym ?:-) napewno wizyta bedzie super :-)

Miss z psem nie gadam hehe ...
Noo to widze juz wyprawke szykujesz ;-)

A ja pospalam godzinkę i leżę .... wstać nie moge ....

Smerfik hop hop wieczór juz ....

A gdzie reszta kobietek ?
Cisza tu dzisiaj ....

Wiecie co ...

Miss ty piszesz ze masz mega ochotę na sex ... a ja kurcze od tygodnia jakoś wrecz nie-moglby dla mnie nie istnieć
..az stary pyta co się ze mną dzieje bo nie mialam tak hmm ...

Jugosława, hah :) no tak, to może być karalne :P ja najbardziej nie mogę jak widzę w nosidełkach w marketach takie maleństwa, które ledwo się pojawiły na świecie, to po prostuuuu eh :)

anula, ehh ja z tym sexem mam podobnie.. raz na tydz, mam jakiś przejaw, ale jak przyjdzie co do czego to nie mam ochoty.. pewnie wynika to z tego, że się nie udaje i już się myśli tylko o tym..

Anulcia
No nie proznuje ;-) wole byc przygotowana bo nigdy nie wiadomo kiedy znow wyladuje w szpitalu... hmm a jestes po @ czy przed testowankiem ;-) moze to jakis znak ;-)albo poprostu tak jak moniusia pisze... ja tak mialam przy staraniach to byl tylko ten mechaniczny. Juz w przed dzien kiedy dow. Sie ze pekl pecherzyk nawet sie nie bzykalismy bo ochoty juz nie mialam a jajniki bilaly. A co do terax...no ze mna jest tragedia i mi z tym bardzo zle...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry