reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny,

smerfik: jak tam test? Zrobiłaś rano?

jazza: ooooo pierwszy sukces zaliczony, a nawet dwa :) Miło mieć satysfakcję z tego co się robi :) Oby tak dalej :) Nie wiedziałam, że jest święto naleśnika :D Hahaha czego to ludzie nie wymyślą :D Ja syrop klonowy uwielbiam, ale ten prawdziwy jest w PL drogi :/

anula: ale miałaś początek dnia :/ Może końcówka będzie przyjemna, ta dla równowagi :) Może z czasem uda sie przekonac dziecko, żeby spało u siebie...Może jakaś zabawka pomoże synkowi, coś w stylu "strażnika snu"... czasem pomaga.

julia: spokojnej drzemki. Przyda się na bank przed pracą. A jak dzisiaj humor, lepszy?

lux: widzę, że stęskniłaś sie za dzieciakami :)

jołasia: jak się czujesz?

missiiss: smutno tu bez ciebie, wróć do nas :)

moniusia: jak ci się zaczął poranek? Jak tam samopoczucie?

U mnie dawno po śniadaniu, powoli szykuję się na wizytę u gin. Odtańczyłam taniec "goodbye torbiel" i jestem gotowa na usg.
Ziiiimno dzisiaj, bo -5 na termometrze. A w weekend ma być jeszcze niżej słupek rtęci. Przynajmniej powietrze będzie świeże i wybije się to wszystko co powoduje przeziębienia.

Udanego dnia :)

Jugoslawa trzymam kciuki za wizytye kochana :-)

Missiiss smutno tu bez Ciebie :-(

A ja zaczelam sie zastanawiac nad basenem, znalazlam karnet na 90 dni za 60 zl, uwielbiam wode i ona tak cudownie relaksuje, moze tak ze dwa lub trzy razy w tygodniu bym sobie chodzila... hmmmm

Smerfik jak robisz odpowiedz klikasz na 3 kropeczki co sa, obok przycisku do wyslania...a tam masz zalacz obraz

Jugoslawa tak dzis lepszy...;-)

Jazza pewnie jak lubisz smigaj na basen;-)

Aschlee co tam u Ciebue? Cos malo sie udzielasz u Nas;-)

smerfik: ooooo wstawiaj, wstawiaj :D:D:D

julia: no to dobrze :) Dzisiaj będzie dobry dzień. Kiedyś taki napis miałam przyczepiony do drzwi wejściowych :D

jazza: bardzo dobra cena za karnet :) Ja tez lubię wodę, ale zimą niestety to nie dla mnie ze względu na zatoki :( Za to jak się tylko cieplej robi zwykle śmigam 2-3 razy w tygodniu :) Super sprawa, relaksuje rewelacyjnie :)

reklama
DSCN0066.jpghmm nie wiem czy widac?

Dziewczyny myślę ze dzisiaj wynik jest konketny :) Poleciałam rano na bete ,żeby mieć tą pewność :) Wyniki koło 14

Dziewczyny dzięki za wsparcie :*

Załączniki

• DSCN0066.jpg
    DSCN0066.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 61

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry