reklama

Staraczki 2014 :)

julia, już jest babci dobrze.. tulam... :* apropo właśnie dziś mi się śniło, że moja umierała.. straszne..

Jugosława, taaa raz dwa się pogodziliśmy. Nie jestem przyzwyczajona do takich jego nerwów, bo on jest dla mnie za dobry i może dlatego, a ja jestem jeszcze gorsza, a jego się czepiam :zawstydzona/y:

Ok kochane, ja ogarniam chatkę, bo gotujemy ( bo później imprezka) na te walentynko-oświadczyny u mnie, a później to mam przywieźć, żeby ona tego wcześniej nie widziała. O 11 ma być szwagier i ruszamy na zakupy i zrobić próbę.. ;) Odezwę się już pewnie jutro. Buziaki kochane :***

reklama
Sa walentynki a ja narazie mam takie kurw ..lca ze koniec:/
Moja mama mnie w ch...ja zrobils i teraz jej nie na reke by z corka zostala fuck, do tego wyzywam sie na M, i on powiedzial ze juz ochoty niema ze mna wyjsc....
Zajebi....cie!!!!!

moniusia: no to dobrze, że się dogadaliście :) Nerwy, kłótnie i sprzeczki to normalna sprawa. Grunt to dojść do porozumienia :) Ja wychodzę z założenia, że ludzie się docierają przez całe życie. Ale jestem ciekawa jak tam wypadnie imprezka :) Ba! Pewnie będzie ogrom romantyzmu :) Udanego dnia :)

aschlee: tobie również udanego dnia :)

julia: o kurde :/ Może zmieni zdanie, skoro się wcześniej zobowiązała? A w razie czego nie masz nikogo innego kto mógłby się zająć córcią? Wierzę, że jakoś to sobie poukładacie. Trzymaj sie i nie denerwuj za bardzo :)

lux: ooo uwielbiam bigos. Dzisiaj mam wenę na taki właśnie kwaskowate dania, wiec jak znalazł :D Ty to gospodyni pełną parą jesteś :)

U mnie dzisiaj kasza gryczana gra główną rolę przy obiedzie :) A do niej sosik z mięskiem i papryka konserwowa :)
Walentynki mam głównie z termoforem :D Hahaha!

U mów pyzy na obiad :) Jugosława, mój stary kocha bigos. Już dwa talerze zdążył zjeść. A ma jeszcze 4 słoiki od Bożego Narodzenia i musi najpierw tamten zjeść.

Witajcie:( Ja mam złe wieści , u mnie beta spadła na 120 wczoraj , dzisiaj juz jest 77 , w poniedzialek jade do szpitala... Niestety musze sie pożegnac z moją fasolinka....3 poronienie :(

reklama
Witam wieczorowo;-)

Jugoslawa z M doszlam do porozumienia, musialam przeprosic...;-)
Pojechalismy na kregle i na jedzonko z moja kuzynka i jej narzeczonym;-)

Smerfik kurde kochana bardzo mi przykro:-(:-(:-(
Trzymaj sie!!!

Aschlee jak minal wieczor?

Blair jak sie czujesz?

Lux ja bigos lubie ale odswietnie;-)
Jak walentyny sie udaly?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry