reklama

Staraczki 2014 :)

No wlasnie bzdury:/ wiem ze ja duzo zaczepiam:-( od pogrzebu babci jestem taka nieznosna:-(

Hanasmietana zdrowka dla dzieci!!!

Blair to mega zaciskam kciuki&&&&&
I ciekawe czy sie sprawdzi ja jak mialam mdlosci od rana do wieczora to mialam synka , ciekawe jak u Ciebie to bedzie!;-)

Jugoslawa ja ja niemam owulavji to cykl mialam ponad 40dc;/
No to teraz porzadnie bedziecie dzialac;-)

Mnie glowa boli:-( jak wstalam i caly czas trzymie

Aschlee no cos nerwowo u Nas a tak pieknie bylo, musze po powrocie meza sie poprawic!
Trzymaj sie kochana:*
Na kiedy masz termin @?

reklama
aschlee: no to dobrze. Czyli pomogło odstresowanie :) A co do prolaktyny to jak czujesz, że coś może być na rzeczy to koniecznie sprawdź. A skąd te przypuszczenia?

julia: to zrozumiałe, że ciężkie i przykre przeżycia wpływają na nasze zachowanie. Mąż zrozumie i znowu będzie między wami pięknie. A za jakiś czas i tobie będzie lepiej. No mam w planach działać ostro :) Na razie sie denerwuje, że nie trafimy z zastrzykiem w odpowiedni dzień. No ale zawsze coś więc staram się wyluzować :)

lux: dobrze, że się chłop uspokoił. Może oni też mają jakieś cięższe dni jak my :)

Jugoslawa no mam nadzieje, troszke ogarnelam w domu i sie w koncu ubralam ale glowa mi peka!!!!! Masakra:-(
Niemartw sie lekarz bedzie wiedzial kiedy podac najlepiej miec obserwacje cyklu

A M wczoraj mi tak wymeczyl piersi ze dzis mnie sutki pieka:/ wrrr jak nie urok to sracz...a:/

Hanasmietana glowa do gory:*:*

Jugoslawa bo mam sporo jeszcze do terminu @ a bardzo bola mnie (.)(.) W zasadzie jak sciagam stanik to nie moge podniesc rak do gory.Dlatego tak sobie mysle ze to prolaktyna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry