Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, tez chce taki, widzialam w sklepach i tez o takim mysle, dobry rowniez jako szlafrok i ja uwielbiam takie fikusne zabawne rzeczy, z USA przywiozlam mnostwo fajnych t-shirtow z fajnymi nadrukami i napisami. Mam koszulke z napisem „I’m limited edition”, uwielbiam rzeczy z nadrukami z kreskowek, mam troche takich ciuchow. A odnosnie pizam to ja spie tylko w pizamach i kazda ma albo misia albo bambi albo pieska snoopy albo mickey mouse. Mam dwie grube polarowe pizamy kupione juz jakis czas temu, bo teraz juz takich w sklepach nie widze. Moze taki stroj na noc to w celach romantycznych nie bardzo, moj M sie zawsze smieje.
Uwielbiam smieszne rzeczy :-), a moj kubek w domu taki tylko moj to wielki czerwony m&ms hahaha
(btw jestem od nich uzalezniona
).
, pewnie sie popsul po drodze i musialam jechac inaczej z przesiadkami dwoma autobusami, ale dotaralam do naszej stolicy, korki of course, ale zdarzylam na czas, jeszcz emoj poranny spacer zaliczylam. Pochmurno dzis, mrozno, ktos slonce zarabal, ale nastroj mega. Zycie jest pikne
.no to oby w tym cyklu sie udało &&&&Ufff pecherzyk pekl;-)
Endometrium 8,5mm
Proszę zdjęcietylko łeb obcielam bo to jednak forum otwarte i nie wiadomo kto tu wlazi i patrzy sobie
(jesZcze halke z kołem muszę dokupić
)
Aschlee przepraszam ze pytam ale to dobry pomysł te starania jak są problemy ze zdrowiem?? A jeśli sie staracie jednak to lec jutro do lekarza i walcz o fasolke .. bo skoro tyle razy sie tak samo skończyło to i teraz bez tabletek i lekarza moze byc podobnie tym bardziej że jeszcze problemy z serduchem Cię męczą . Kochana ja nie pisze tego złośliwie tylko martwię sie po prostu :* uważaj na siebie .. obiecaj mi to ..