Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lux: to faktycznie jak owu była 15-16 dzień to lepiej jeszcze poczekać do tych 12 -13 dni po owulacji. Będę trzyzmała mocno kciuki. Najlepszego dla twojego chłopa. Sto lat, sto lat Zrobisz mu jakiś specjalny obiadek urodzinowy?
hana: zdrówka dla synka, zapalenie płuc potrafi dorosłego człowieka baaardzo osłabić, a co dopiero takie dziecko. A ty się musisz jakoś zabezpieczać, żeby cię choroba omijała szerokiem łukiem Zdrówka dla was.
jazza: zamierzam poszaleć, zamierzam
A ja dzisiaj opadłam z sił :/ Niby powinnam tryskać energią, bo koniec @ a ja padam :/ Spać mi się chce i nie mam weny na nic. Może znowu przez zmiany pogody, bo wczoraj -6 a dzisiaj +5...
julia: uuu faktycznie niezbyt fajnie z tymi niedzielami :/ Może jakoś później ci to zaprocentuje? Czy to nie ma znaczenia i nie wpływa na kolejny grafik? Oby kasa szybko przyszła.
lux: znaczy dobre geny ma? Chciałabym tak móc jeść to co się lubi (a że lubię słodkości to nie jest to takie proste ) zachowując przy tym szczupłą sylwetkę Marzenie!
lux: no to nie ma co się dziwić, że chłop głodny Ja kiedyś jak fizycznie pracowałam to też miałam niezły spust. I tak jak mówisz, spala się to od razu. Jak tam sytuacja z @? Jakieś oznaki?