reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lux: to faktycznie jak owu była 15-16 dzień to lepiej jeszcze poczekać do tych 12 -13 dni po owulacji. Będę trzyzmała mocno kciuki. Najlepszego dla twojego chłopa. Sto lat, sto lat:) Zrobisz mu jakiś specjalny obiadek urodzinowy? :)

hana: zdrówka dla synka, zapalenie płuc potrafi dorosłego człowieka baaardzo osłabić, a co dopiero takie dziecko. A ty się musisz jakoś zabezpieczać, żeby cię choroba omijała szerokiem łukiem :) Zdrówka dla was.

jazza: zamierzam poszaleć, zamierzam :D:D:D

A ja dzisiaj opadłam z sił :/ Niby powinnam tryskać energią, bo koniec @ a ja padam :/ Spać mi się chce i nie mam weny na nic. Może znowu przez zmiany pogody, bo wczoraj -6 a dzisiaj +5...

Witam

Pospalam z 4,5 godziny

Lux sto lat dla ukochanego;-)

Hanasmietana zdrowka dla Was!!!!

Jazza ja tez mam pizamy z motywami z kreskowki;-)

My po 14 idziemy do dentysty, potem podskocze do firmy M po pit i dzis ladnie wysle deklaracje;-) i bede czekac za kasa!

Wogole dostalam grafik na marzec i porazka 3 niedziele pracujace:/ masakra

lux: dobrze, że chłop ma apetyt :D

julia: uuu faktycznie niezbyt fajnie z tymi niedzielami :/ Może jakoś później ci to zaprocentuje? Czy to nie ma znaczenia i nie wpływa na kolejny grafik? Oby kasa szybko przyszła.

lux: znaczy dobre geny ma? ;) Chciałabym tak móc jeść to co się lubi (a że lubię słodkości to nie jest to takie proste :D) zachowując przy tym szczupłą sylwetkę :D Marzenie! :D

Ostatnia edycja:
lux: no to nie ma co się dziwić, że chłop głodny :) Ja kiedyś jak fizycznie pracowałam to też miałam niezły spust. I tak jak mówisz, spala się to od razu. Jak tam sytuacja z @? Jakieś oznaki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry