Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mnie jakos dzisiaj caly dzien zimno. Grochson tak jak Malus mowi w koncu musi sie udac.
Ja dzisiaj porzadki robilam ale chyba musze troche odpuscic bo cos mnie brzuch pobolewa.Teraz relaks przy ksiazce
dziewczyny,ja mam stresa jak nie wiem co zadzwoniła do mnie koleżanka z pracy że wczoraj dostała ospę, we wtorek byłam z nią w pracy, nie wiem czy miałam ospę, mama mówi że raczej nie, okaże się wieczorem jak wrócą do domu i sprawdzą w książeczce zdrowia
agniecha, nie chce Ciebie straszyć, ale jeżeli to była ospa, a Ty nie miałaś możliwe, że dostaniesz. Możesz dostać nawet za 2 tygodnie ;/ Oby tak nie było <przytul>:*
Aschlee, widziałam ten obrazem gdzieś na FB Niezłe to jest i prawdziwe
Karolcia <przytul>:* Współczuje. Do mnie pewnie niedługo zawita ;/ Nie staram się o dziecko, ale mieć @ to najgorsze co może być dla kobiety.