reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis jeszcze nic nie waidomo ale brygadzista kazał koordynatorce nas przetestować narazie miałam 1 test zdany na 100 % jeszcze 2 przedemna :) koleżanka dzisiaj zdała wszystkie 3 ostatni najtrudniejszy na jakies 95 % to i ja mam szanse :) jeju chyba cos zaczyna sie w moim zyciu dziac pozytywnego :)
miała być ok 23 stycznia i nie ma :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie dziewczynki wieczorowa pora.... :biggrin2: ale duzo mam do nadrobienia. hehe

K_a_S to trzymam kciuki za bete....

mychunia kochana kuruj sie... nie daj sie chorobie !!

agniecha83 trzymam kciuki bys jednak nie dostala ospy... ja mialam ospe w podstawowce w Swieta Bożego Narodzenia... ale mialam.... aaa doczytalam to super.... nie musisz sie martwic....

mychunia no niby ospe dostaje sie raz ale moj znajomy tez mial 2 razy ospe....

Domka12 lapie fluuuuuuidki jak najwiecej...... gratuluje

doska1 przykro mi a moze nie wszystko stracone?

Bezdzietna no ja swinke tez mialam....

Aschlee
- no piękne masz objawy! Bardzo dobrze rokują ciąży

Najpierw byłam wkurzona ze nam testy robia bo tylko robili ludziom stanowisko wyżej i sie pytam tego co testy robi po co to? bo ja tego nie musze umiec a jak umiem to z własnej nieprzymuszonej woli bo ja to ciekawska jestem i zawsze jak mnie cos interesuje to sie dopytam :) a on mi gada ze on nie wie ze wymysł kogos tam ale jak nas brygadzista na testy skierował to znaczy ze uwaza ze damy rade i ze nam moga stanowisko wyzej dac bo z 2 osobami tak zrobili :) nie nakrecam sie za bardzo bo róznie moze byc :/ jak usłyszałam ze mam miec test to chciałam go celowo oblac bo uwazam ze to absurd.. ale jak mi to powiedział to troszke nadzieji mi dał i moze moze :P ale o dziwo stresa przed testami nie mam bo robie to codziennie od 2 lat :)

Motylku to trzymam kciuki za oficjalny awans :) od razu milej się pracuje jak człowiek czuje że go doceniają :)

Anula wow gratulacje! ładne pieniądze :)

ja chcę się starć o stypendium marszałka województwa, ale to dopiero na III roku, czyli od października, tam w grę wchodzi 5000zł :)

Karolina czy ja dobrze zrozumiałam? łapałaś fluidki na kolejny cykl, czyli że zdecydowaliście się starać o bejbika? :)

Mi zostało 10 dni do @ czas się wlecze. Mąż znowu się nakręca. Ja przy nim też zaczynam tym bardziej że tu tyle fasolinek ostatnio się pojawiło

Dzisiaj odnotowałam spadek temp ale łudzę się że do @ jeszcze daleko i że to taki naturalny spadek

Ostatnia edycja:
co tu dzisiaj taka cisza dziewczynki gdzie wy?

Nikogo nie ma wiec uciekam :)
przesyłam moc buziaków dla naszych malutkich bb fasolinek :)buziaki i owocnych nocy dla staraczek :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry