reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia moj narzeczony slodko chrapie :D ale obudze go potem to zadzialamy :P trzymaj kciuki !!! tak samo mocno jak ja za Ciebie :) pamietaj ze jak bedziesz miala gorszy dzien to jestem do uslug !!! buziaki :*

reklama
Witam z rana
U mnie nocka minęła w pracy. Oj ciężko było.

Jak myślicie dziewczyny, jak @ miałam stale co 24 dni a tylko ostatni cykl był 26 dni to może zrobić test w terminie spodziewanej @ czyli 24 dni tzn w niedzielę., Jakby co powtórzę w poniedziałek. Mój doktor u nas w mieście jest w poniedziałek i w czwartek. W razie czego po pracy bym poleciła odrazu. Miewam bardzo ciężką pracę i boję się, że czasami mogła bym zaszkodzić ewentualnej ciąży. Tak od razu na L4, bo przy dźwiganiu itd, szkodliwych warunkach fasolka ma marne szanse..

Witajcie!

Asiu- ja też źle spałam. Budziłam się ciągle. Musiałam chodzić nawet siku w nocy jak nigdy. Ech, wymęczyła mnie ta noc, a dzisiaj ciężki dzień. Najpierw praca, potem szybko na Uczelnie i jeszcze na koniec zakupy. Nie mam coś weny dzisiaj na to wszystko... :dry:

Jołasia- spróbuj test zrobić już w niedzielę. Ja też niby miałam robić test w niedzielę, ale temperatura już spada, więc wiadomo co to oznacza... A Tobie mocno kibicuję! :tak:

Witam z rana :)

Jadę właśnie do pracy, jak dobrze że już pt :) będzie się można wyspać :)

Cyntia nie znałam takiego zastosowania Acardu, dobrze wiedzieć :)

Malus super że Dziewczynki się już przyzwyczaiły :)
Ty pewnie już też spokojniejsza?

Jołasia myślę że możesz zrobić w ndz test. Pewnie, jeśli chodzi o fasolke to lepiej dmuchać na zimne...

Miłego dnia :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Anulka to witaj w klubie. Masakryczna noc od 5 nie spie. Moja temperatura to juz w ogole jest slaba. Dzis znowu w dol. Ale od tygodnia zle spie i ponoc mam nie brac wogole pod uwage temperatury. Ciekawe.

Blair my sie wyspimy dopiero w niedziele i wtedy to chyba lykne jakiegos procha.

Z Bromergonu jesli chodzi o dzialania nieporzadane to moze mam wlasnie bezsennosc ?! I zaparcia okropne :-(

Milego dnia.

Ja właśnie jestem po miłej gorącej kąpieli w wannie pełnej piany, wcinam śniadanko, świeże bułeczki z masełkiem, zaraz wysuszę włoski i się kładę na zasłużony odpoczynek. Obiad w lodówce, więc mogę wstać o 15stej tzn, mąż mnie obudzi :-D

Witam Kochane :* Ja dzisiaj wyjątkowo szybko na nogach, bo M do pracy miał na 7-dmą, a wstał za 15-cie siódma :P Zrobiłam mu na szybkiego kanapki, on się umył i pojechał do pracy. Mam nadzieje, że ten jego głupi kierownik za 10 minut spóźnienia nie będzie kazał 1h zostać dłużej w pracy. Sprywatyzowali firmę, w której mąż pracuje i sobie wymyślili, że jak ktoś spóźni się nawet 5 minut to odejmują 1h, albo musi w tym dniu ją dodatkowo zrobić ;/ Chamstwo i nic więcej. A mówiłam dla M, aby nie pić tego winka przed snem :P Tylko, że wczoraj było przytulanko i M zawsze po przytulanku smacznie śpi i może nie wstać rano :P Młodsze dziecko wstało przed wyjściem M do pracy, a starsza jeszcze smacznie śpi. Zaraz śniadanie zrobię, ogarnę w mieszkaniu i może moja mama dzisiaj do mnie zajedzie :)

Blair, dziękuję że pytasz :* U mnie dobrze. Od razu zaczęłam się czuć pewniej. Mieszkanie z samym mężem i z dziećmi daje dużo sił. Nie denerwuje się tak jak było jak mieszkaliśmy z teściami i nawet z M nie kłócimy się :)

Anulka, ja i tak trzymam &&&&&& mam nadzieje, że betka do góry podskoczy :D :*

agniecha, jak się czujesz? A jak Mateuszek? :*

Wandzia Kochana, co tam?:*

jołasia, &&&&&& za testowanie :*

Starające się: 19+4 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti

Czekamy na potwierdzenie:

Aschlee25 - test wyszedł, a teraz czekamy na opinie lekarza :)
Domka12 - test wyszedł i teraz czekamy na potwierdzenie :)
asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)
Lisica. - test wyszedł i teraz czekamy hna potwierdzenie

Dziewczyneczki dajcie znać jak mam Was przenieść i na który miesiąc :) Ogromne gratulację :*

dziuneczka - @4.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,m umminka,m-s,kalisia,Gochson,

reklama
hej dziewczyny :tak:

nie wiem co jest grane, stan podgorączkowy cały czas (czasem i gorączka), zatoki czołowe i przynosowe dają popalić, katar męczy spać nie mogę :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry