reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee trzymam kciuki za Twoje fasolinki ;) Olusia no jakbym wygrała w totka to możemy polecieć razem do ciepłych krajów ;)
To by były wakacje.. :-)
Ja taką infekcje przechodziłam jak zaszłam w trzecią ciążę i też zaraziłam się od R i myślę że ta nieszczęsna choroba zabiła moje maleństwo , a położna kazała mi się kurować jedynie domowymi sposobami

reklama
Zdezerterowałam z pracy :)
Zrobiłam szybko co musiałam, posiedzialam na szkoleniu i jadę do domku.
Zrobię sobie chyba dziś pazurki, wczoraj mi żele kolorowe przyszły :)

Dalej mnie mdli :/ nie lubię tego...
Brzuch boli na @ i chyba kolega z pracy mnie zaraził, wezmę na noc jakieś leki...

Mychunia biedactwo, zatoki wa paskudne, mi zwykle przechodzi po jednej dawce ibuprom zatoki.
G swojemu chrzesniakowi kupił krzeselko bujaczek fischer price i mogę spokojnie przyznać że był to bardzo dobry zakup, jego młodszy braciszek też korzystał :)
Od chrzestnej dostał medalionow na lancuszku

Karolina chorubsko pełną parą.... oby szybko odpuscilo!

Bezdzietna dopóki nie ma @ to jest nadzieja :)

Ja też kocham ciepełko :) dla mnie mogłoby być ciągle lato :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Olusia na liście mam niby piątek za tydzień. Ale to jest najdłuższy termin (mam nieregularne), natomiast (nie)spodziewam się we pon-śr i jeśli nie przyjdzie to będę testować. Znając życie nie wytrzymam i zatestuje we wt :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

ja mam glupie pytanie ;D jak wczoraj moj test owulacyjny mial dwie rowne kreski a dzisiaj druga jest ciemniejsza to ktory mam traktowac jako pozytywny ??? oba??pierwszy ?? czy drugi?? :D

dzieki za odpowiedz :)
ja testy owulacyjne zamawialam na ebayu (mieszkam w niemczech) i zamawialam chyba 50 owulacyjnych i 25 ciazowych za okolo 8 euro :D czy sa sprawdzone nie wiem bo nie mialam nigdy monitoringu wiec pewna nie jestem czy dobrze pokazują :)

Liczy się pierwszy pozytywny test przecież :-) Wczoraj był już pozytywny tak?

Do dzieła dziś. Jutro też nie zaszkodzi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry