reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ja mam glupie pytanie ;D jak wczoraj moj test owulacyjny mial dwie rowne kreski a dzisiaj druga jest ciemniejsza to ktory mam traktowac jako pozytywny ??? oba??pierwszy ?? czy drugi?? :D

Obie muszą być takie same albo okienko pod literką T (pierwsza) ciemniejsza.

Oj jeszcze dwa dni i testowanie. Oby nie przyszła @ w 24dc.

Ostatnia edycja:
wczoraj byly dwie rowne :) dzisiaj ta ktora wychodzi jak jest owulacja jest ciemniejsza od tej ktora jest zawsze :)

to powodzenia !!!!! to trzymam kciuki za dwa dni z calych sil !!! powodzonka :*

Brrr, zależy czym się interesują. Moja starsza uwielbia układać puzzle (można małe kupić), a młodsza wszystkim się bawi. Może coś z dźwiękiem? :) Mały telefonik :P

Karolcia, zdrówka :*

Cyntia, ja wierze w to, że nie można dziecku (chłopcu) krzyżyka kupić, bo ciężar na całe życie będzie mieć. Chłopak jak chce krzyżyk, to powinien sam sobie kupić.

Aschlee, dziękuję za PW :* A co do kibelka, to ciesze się :*

Idę dziewczynki kąpać, bo w brodziku siedzą i zrobić kluseczki lane. Mam nadzieje, że zjedzą :) A poza tym muszę trochę ogarnąć, bo cały dzień mama była u mnie i dziewczynki trochę nabałaganiły. Fajnie, że przyszłą przynajmniej szybciej mi czas zleciał. Teraz pozostaje mi czekanie na M, który nie wiadomo, o której dzisiaj wróci. Ale na szczęście jutro do 16-tej w domu i później na 17-tą do 3/4 -rano w pracy. Jeszcze około 10-tej chce na chwilkę do rodziców zajechać pozabierać jeszcze trochę naszych rzeczy i talerz do Cyfrowego Polsatu, bo inaczej dziewczynki nie mają jak oglądać bajek.

Jolasia - a ile trwa Twoja faza lutealna? Wiesz w którym dniu cyklu miewasz owulację?

Test owulacyjny mega pozytywny w zeszły piątek, czyli owulacja w sobotę. W niedzielę będzie 9 dni od owulacji. Stąd też ta luteina bo cykle miewam nawet 22 dniowe a przypuszczalna owu 16 dc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nawet nie wiecie jak sie ciesze...wizyte mialam miec w czwartek ale dzis dzwonila Pani doktor zebym przyszla we wtorek.Przyszly jej moje badania i zadzwonila zeby mnie uspokoic podobno wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Beta podobno super.Mam sie nZobacz załącznik 608767ie przejmowac bo obiecala ze wszystko bedzie dobrze

no to brawo brawo :-)

reklama
watpliwosci3 - z tego co czytałam 1 pozytyw się liczy, jak były jednakowo ciemne za 1 razem to był skok hormonu i za 24-36 godz. dochodzi do owulacji, nawet piszą ze po 1 pozytywie się nie testuje dalej ;-)

moja 2-ga dziś ledwie widoczna, wiec testuje dalej ..., stawiam u mnie na pozytyw w niedzielę 13dc i owulacje na 14dc poniedziałek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry