Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lisica, gratuluję Przeniosłam Ciebie na październik, ale wypadałoby abyś sama napisała, a nie ja muszę szukać w innym wątku, aby dowiedzieć się czy jednak udało się.
hej dziewczyny, ja do was z poradą, dzisiaj podczas seksu, a wlasciwie po jego zakonczeniu, zauwazylam slady krwi, na lozku no i potem na papierze toaletowym, czy to wkoncu @ ?? bo wczesniej mialam tylko plamienia, czy to cos innego ? szczerze mowiac nie wiem co mam o tym myslec ..
Goska03 mam te same. Nie wychodz mi. Juz 2 razy dziennie zaczelam robic. W nisie to mam. I tak bedzie serduszkowanie codziennie teraz to nie potrzebny mi test ovu.
chodzi o to ze byłam swiadkiem jakiegos zdarzenia lecz nie widziałam praktycznie nic,ale zostało popełnione przestepstwo uszkodzenia mienia czy cós.. i chodzi o to ze ktos mi powiedział ze jak oskarzony sie nie przyzna ja moge poniesc koszta tego własnie zniszczenia a oprócz tego moga mnie jakos ukarac .. jakos nie chce mi sie w to wierzyc ale powiedziała to osoba która ma zwiazek z prawem!