reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
to brzmi troszkę nie poważnie - odpowiedzialność za cos czego się nie zrobiło a było się świadkiem (mniejsza z tym czy się cos widziało dokładnie czy nie)
coś było jedynie o nie udzielenie pomocy to inna kategoria

w sumie mnie sie zdaje ze ta osoba chce mnie nastraszyc przed wizyta na komisariacie.. nie mam pojecia co to ma na celu.. i wku... mnie to wszystko juz bo chyba chca ze mnie zrobic kozła ofiarnego.

ta osoba moze zle sie wyraziłam, bardziej sugeruje przyznanie sie oskarzonego i zebym go "namówiła,porozmawiała", bo jak on sie nie przyzna to ja bede płacic i wobec mnie beda zarzuty tylko nie wiem jakie..-wszystkie te dane mam od osoby trzeciej

dziewczyny a wiec beta potwierdziła ciążę

Moje pytanie
czy to mozilwe ze w 4 tygodniu moge juz sie tak parszywie czuc...dzis jest masakra...czasem tak kluje mnie brzuch ze szok..zdycham a czasem jest ok...i chyba dopadaja mnie mdlosci po kolacji...masakra myslalam ze bede wc calowac po kanapce

ja uważam że jak znasz oskarżonego i coś widziałaś to nie ma go co kryć tylko prawdę powiedzieć na komisariacie.
A najlepiej jak to jest coś poważnego to udaj się do najbliższej kancelarii adwokackiej i poproś o poradę kosz niewielki a będziesz spokojniejsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry