Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
-kasieczek- to moze mi tez wywróżysz czy mi sie uda zaciazyc ? skoro masz taki dar, i ze od ciebie sie to wszystko zaczelo.. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja w zeszłym tygodniu byłam u endykrynologa ponownie. Biorę już 1,5 miesiąca bromergon i chciałam by mi dała skierowanie na prolaktyne z obciążeniem bym mogła zobaczyć czy te tabletki cos dają. A ona do mnie że tak na prawdę to moja prolaktyna jest ok i ona dała mi te tab profilaktycznie, ze względu że staramy się o baby już tak długo. A byłam u tej samej co ostatnio. A na 1-szej wizycie nic takiego nie mówiła. Po prostu zdurniałam. To ja się faszeruje lekami tak na wszelki wypadek. A ona do mnie, że gdyby za pierwszym razem jak robiłam podstawową prokatyne wyszedł mi wynik jak za drugim razem tzn 11 ( za 1-szym razem było 24 czyli delikatnie poza normę ) to nikt by mi nawet nie dał skierowania na prolaktyne z obciążeniem. Nie ważne, że z obciążeniem było ponad 300. Zastanawiam się czy nie iść do innego endykrynologa, aby sprawdzić diagnozę. Sama już nie wiem. Niby źle się nie czuje po tych lekach. Mąż nawet mówi że jakaś spokojniejsza jestem. Ci lekarze i ich diagnozy ehh
Miłego dnia dziewczyny:-)