Bezdzietna, rozumiem Ciebie <przytul> Ale z drugiej strony szkoda dziecka. Co to wymiotowania mlekiem, to niekoniecznie on musiał jeść coś przed nim. Możliwe jest jeszcze to, że mleko nie pasuje dla małego. Niech zmienią na inne mleko, albo niech się skonsultują z lekarzem. Po prostu jakiś składnik z tego mleka nie pasuje małemu. A jakie mleko mu podają? A co do budzenia z krzykiem, to może dzieciak żyje w stresie. Sama napisałaś, że nie wiesz co się tam dzieje. Może Twoja bratowa źle traktuje małego?
SSMama, dobrze widzę? Napisałam 1.02, to test już dawno powinnaś zrobić. Chyba, że się pomyliłaś i miało być 1.03
Anulka i tak zrobię co do mojego męża

Dziękuję :* Dzisiaj zaplanowałam zrobić serowy garnek na obiad. Mój M uwielbia go

Wstanie to przygotuje mu śniadanie i zaraz nastawie jego robocze ubrania, aby do jutra wyschły

Co do Twojej temperatury, to mam w głębi duszy dobre przeczucie, że jednak udało Wam się w tym cyklu :*
Blair, podaj datę kolejnej , to przepiszę Ciebie na liście. &&&&&& aby ten cykl był już naprawdę ostatni aż przez 9 miesięcy :*