reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia, wiem że ciężko nie myśleć, ale chociaż spróbuj. Kochana, a powiedz mi jedno.. jak mam Ciebie przepisać na luty skoro nie znam dnia tylko miesiąc. Nie domyśle się kiedy może @ przyjść do Ciebie :p

reklama
Aschee, i tak jest. Myślenie, myślenie i jeszcze raz myślenie doprowadza nas do szału. Same przez to stwarzamy sobie problem.

Oluś, posprzątaj, pooglądaj coś, ugotuj coś :) Wiele rzeczy jest, którymi można się zająć i nie myśleć. Idź do znajomych, pobaw się i na pewno przez jakiś czas nie będziesz myśleć. Podczas przytulanek z mężem nie myśl o dziecku, bo to nie ma sensu + tracisz frajdę z przyjemności. Zapisz sobie w kalendarzu przypuszczalną datę @ i nie myśl o niej. Zobaczysz, że czas szybko minie i w końcu zobaczysz swoje upragnione kreseczki :) I nie zazdrość (nie wiem czy tak masz, ale wiele kobiet tak ma) jak widzisz kobietę w ciąży :)

Dokladnie zauwazylam to w tym miesiacu @ spoznia sie kilka dni i juz sie czlowiek nakreca...a pozniej rozczarowanie,dolek....kilka takich cykli i depresja murowana.Pojde sobie do szkoly,czas wolny poswiece w pelni Coreczce i poczekam...co ma byc to bedzie...a nakrecanie sie niczego nie zmieni....na pewno nie na pozytywne:tak:
Olusia zajmij sie tym co lubisz,poczytaj,piecz ciasta,wyjdz na spacer,do znajomych,do kina cokolwiek :)

Malusiolka dzieki za dobre rady... robie to co napisalas, chodze do pracy, spotykam sie z przyjaciolmi, ugotuje, z moim robimy sobie wypady tzn na rozne wycieczki na jeden dzien.. gdyby by snieg to bysmy na narty pojechali na pare dni a tak to.. lipa... ostatnio jakos nie mam az tak ochoty na seks... nie wiem czemu... :no: no ale pewnie minie mi to... :-) planujemy z przyjaciolmi zrobic jakas imprezke... mam zamiar sie wybawic he he :-) ostatnia byla super... robilismy sobie przebieranego... :tak: he he :-p bylo super.... zabawala do bialego rana.. oj dzialo sie dzialo.... he he

Aschlee25 dzieki za dobre rady .... :-p

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-)

co do wagi hmm 71 kg i nie mogę zrzucić :wściekła/y: tzn waga się waha między 67,5-72 kg co mnie bardzo wkurza :wściekła/y: winą jest to, że kocham piec i jeść :-(

co do sytuacji finansowej jest dobra (obydwoje z mężem pracujemy), ale po:
1. mi się umowa kończy w lutym i nie wiem czy mi przedłużą
2. zaczynamy załatwiać wszystko związane z budową: pozwolenia, korzystny kredytem itp
3. wynajmujemy mieszkanie (1 pokój, z kuchnią i łazienką)

pomimo tego będziemy się starać o dzieciątko :-D

udanego dnia :tak:

mychunia ja z moja waga w zasadzie stoje w miejscu od bardzo dawna... a jem jak "świnka" lubie jesc... :-)
na pewno przedluza... jak nie ma redukcji, i nie maja do ciebie jakis uwag to wszystko bedzie dobrze.... nie martw sie...:tak: ja tez sie balam czy mi przedluza umowe ale przedluzyli.... fajnie ze wynajmujecie mieszkanie, jak to sie mowie ciasny ale wlasny kąt...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry