reklama

Staraczki 2014 :)

No chyba na wszelki wypadek zrobie test zeby ewentualnie bardziej dbac o siebie ale watpliwe jest to ze to ciaza.. jakie testy maja czulosc 10? Bo te z rossmana chyba maja 25 z tego co pamiętam. .

Ogromne gratulacje dla Asicko ;***

reklama
ewelinka_shn - mnie bolały ale później tak 6-7 tydzień, na samym początku nie miałam żadnych objawów, co do testów to w aptece byś musiała zapytać, no i allegro, chyba ze masz po drodze żeby betę zrobić, no to by się w pracy zdziwili ;-) trzymam kciuki

hej dziewczyny :tak:

u mnie za oknem ciemno tak sypie śnieg :-D

Anula przed zakupieniem steppera konsultowałam się z moją fizjoterapeutką czy mogę.... ogólnie mam uszkodzoną łękotkę w kolanie i ona odradza rower... wiadomo, że nie mogę ćwiczyć nie wiadomo ile na tym stepperze i robić ćwiczenia z rehabilitacji, ale pozwoliła... ostrzegała też, że na początku kolano może boleć, ale to normalne.... w kolejnym cyklu musi się udać ;*

wątpliwości
nie zdziw się jak Ci szybko przekwitną, broń Boże ich wtedy nie wyrzucaj, powycinaj tylko to co uschnie... ja taką różę w doniczce dostałam ponad rok temu i cały czas wdzięcznie kwitnie tylko pnie się coraz wyżej :tak: ostatnio kwiatka miałam na wysokości klamki od okna :-D czasem potrzebuje dłuższego czasu wegetacji... teraz zaś mi kwitnie.....

skrzatowa nie martw się... moja kuzynka na początku miała jakby spłaszczone jajeczko, a im dalej tym się bardziej robiło okrągłe :-D

mój mąż też chory, ale do roboty chodzi, kupił sobie wczoraj jakiś syrop i tabletki na gardło....

Maluś pogratuluj jej od nas :tak:

Mychunia, dziękuję :* Później jak będzie na siłach zadzwonię do niej i pogratuluję :)

Ewelinka, u mnie piersi przy pierwszej ciąży zaczęły boleć około 5/6 tydzień i wtedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży (a tak miałam jeszcze krwawienie w ciąży i myślałam, że się nam nie udało, ale jednak) :) &&&&&& Każda ciąża jest inna. Znam przypadki, gdzie dziewczyny w ogóle nie odczuwały bólu cycków :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry