AsiaSzw
Fanka BB :)
Anulka kochana prosze nie smutaj. Rozumiem co przechodzisz mam nadziej ze juz niebawem dolaczysz do Aschlee, Cyntii i innych zakreseczkowanych dziewczyn i bedziesz kolejna szczesliwa ciezarowka ;-)
Watpliwosci piekne kwiatki :-)
Ja dziewczynki juz w lozku, w mojej nowej pidzamce :-) nie jakas sexi tylko zwylka koszulka i szorty ale ale mierzylam dzis boska koszulke taka wymarzona ;-) czarna z koronka cudo. Musze kupic koniecznie ;-) a tymczasem czekam na mojego ksiecia z bajki az z wanny wylezie.
Dobranoc.
Watpliwosci piekne kwiatki :-)
Ja dziewczynki juz w lozku, w mojej nowej pidzamce :-) nie jakas sexi tylko zwylka koszulka i szorty ale ale mierzylam dzis boska koszulke taka wymarzona ;-) czarna z koronka cudo. Musze kupic koniecznie ;-) a tymczasem czekam na mojego ksiecia z bajki az z wanny wylezie.
Dobranoc.

Lekarz mi przepisał luteine. Poza tym mam torbiel a lewym jajniku ale to ponoć normalne. Na usg było widać pęcherzyk... na początku lekarz mnie przestraszył myśląc, że to bliźniaki! Ale okazało się, że pęcherzyk jest tak zagięty, a powinien być połączony, taki bardziej okrągły. Powiedział, że jeszcze czegoś takiego nie widział, nie wie czy to dobrze czy źle... ale zazwyczaj wychodzi dobrze. Miała któraś z Was coś takiego?
Mam przyjść jeszcze za 2 tyg, lub za tydzień jak nie wytrzymam
jak będzie wtedy serduszko to dobrze... Nie mogę się doczekać
teraz wszystko robi na glizdy xs, xxs a kobiety o normalnych kształtach mają w workach chodzić?!