Gabis- ale się cieszę, że trafiłaś do dobrego lekarza. Czuję, że dobrze Ciebie poprowadzi. A jaka dawke dostałaś euthyroxu? Zaczynasz od 25? Wyjaśnił Ci wszystko jak bierze się ten lek? Jak nie do końca rozumiesz, to pytaj, wszystko Ci powiem.
Mychunia- szczerze powiedziawszy, jeśli masz kłopot z kolanem (nie wiem dokładnie jaki, bo nie pisałaś), to moim zdaniem ten stepper kurcze może trochę za bardzo przeciążać kolano. Wg mnie lepszy byłby rowerek stacjonarny, gdzie staw kolanowy aktywizujesz do pracy, ale sam jego ruch jest w odciążeniu i nie powoduje powikłań na tle przeciążeniowym.
Gochson- Kochana tak Ci współczuje. Ja wczoraj również przeżyłam swoją małą porażkę z beta równą zero i dzisiaj @ mnie z samego rana zalała. To cholernie niesprawiedliwe, napisze to po raz kolejny. Daj znać jak po czwartkowej wizycie. Oby lekarz znalazł przyczyne i obyście szybko ją zlikwidowali a Ty szybko zajdziesz w kolejna zdrowa ciążę. Mocno Ci kibicuję Kochana!
Matko Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch nawala. Już dawno nie miałam tak bolesnego pierwszego dnia @. Moje przypuszczenia sprawdziły się. Piękny pęcherzyk= pięęękna @...