reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny, ale piszecie dużo. Ja dziś taka zalatana jestem, że szok. Jutro jade do tego cholernego Olsztyna i musze dziś wszystko ogarnąć bo nie wiem o której wrócę. Czytałam was w miarę na bierząco, ale nie odpiszę konkretnie bo nie dam rady.

Bezdzietna, życzę ci abyś jednak musiała jeszcze w tym cyklu zmienić nick!! trzymam kciuki.!

Gochson, powodzenia u lekarza. Mam nadzieję, że w miarę możliwości szybko dojdziesz do siebie chociaż wiem, że nie będzie to łatwe. Czy badałaś się na toxoplazmozę??

Ja kiedyś miałam taką sytuację, że jechałam do szkoły w ciąży, bardzo źle się czułam było mi słabo więc zajęłam miejsce siedzące. Wsiadł taki stary pijak i za szmaty mnie małolatę wywalił z tego siedzenia, chyba mały brzuch miałam że go nie zauważył, ale wyobraźcie sobie że taka starsza pani jak mnie zobaczyła to wstała i kazała mi usiąść :szok:. No też byłam w szoku. Ale nigdy więcej nikt nie ustąpił i raczej miły nie był. Wiecznie kąśliwe uwagi w moim kierunku. A do tej pory powiadają, że wyglądam młodziej :) więc długo tego słuchałam.

Cyntiaaaaa :) gratulacjee serduszka bijącego :) jupiiiii

reklama
Cyntia85 hurrraaaaaaaa hurrrrra.gifgratki kochana oby tak dalej:tak:

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 169

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry