reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczyny,
miłego dnia życzę;-)
skrzatowa gratulację fasoliny :-)
karolina byłaś u lekarza po zmiane leków?
Pozdrawiam cieplutko ;-)

reklama
Witajcie!

AsiaSzw- nooo Dżoana jaki piękny skok temperatury! Cieszę mnie takie wykresy! :-D

KasikP- Tobie również MIŁEGO DNIA :tak:

Blair- hihi, ale się uśmiałam z Twojego posta nt. dżinsów :-D

Cyntia gratulacje. Dobrze, że wszystko w porządku. Teraz tylko jak najlepiej dbaj o siebie i maleństwo.

U mnie @ dziś przyjdzie chyba. Tak już w kościach czuję. Temp 36.9.

Hej Dziewczynki ;) wczoraj nic nie pisałam ale to nie znaczy ze Was nie czytałam bo siebie lam bedac w pracy hihi bo zwolnic juz drugi raz mnie nie zwolnia :p

Gratulacje kolejnym zafasolkowanym :-)

U mnie Maz cos chory i naprawde musi sie zle czuc bo zawsze unika lekarzy a dzis sam z siebie poprosił bym go zarejestrowala do lekarza.

Mnie od wczoraj dziwnie ciagnie i boli podbrzusze zupełnie jak wtedy przed testem oraz troche pobolewaja mnie plecy... i znowu ciagle mam wrazenie ze mam mokro i przyszedł okres i biegam do wc a tam nic... tylko ze cycki nie bola... nigdy nie miałam boli przed miesiaczka wiec nie wiem co to... i dzisiejszy zapach papierosa na przystanku bleeeeh.

Miłego Dnia ;** bo sloneczki w Gdańsku śliczne :-)

hej :)

zarejestrowałam się do lekarza na 13:15, bo wczoraj wzięłam na noc teraflu a dziś czuję się jeszcze gorzej :/

kurczę ta choroba pokrzyżowała mi plany walentynkowe, bo do ikei nie pojadę, zastanawiam się gdzie pojechać lepiej do tesco czy obi? bo te mam w pobliżu

Karolina możesz korzystać tylko z wersji podstawowej, nie premium.

Anula cieszę sie że Cię rozbawiłam, ale taka prawda :P

to Ci napiszę co zrobił mój Brat w sklepie. On jest mężczyzną dobrze zbudowanym, teraz m trochę ciałka, ale pod ma kupę mięśni zbudowanych, w każdym razie poszli z Żoną po spodnie dla Niego, a pan ekspedient pokazuje Mu rurki, mój Brat zrobił minę :szok: i zapytał "a ja mam to sobie na ręce włożyć?". Mówi że spoko w pasie by się zapiął, ale przecież tego na nogi nie wciągnie! uśmiałam się jak mi to opowiadał :D

Ewelinka zdrowia dla Męża!
a kiedy termin @ masz? może to Fasolek?

Ewelinka myślałam że miałaś już @ po poronieniu. Wybacz ale mój mózg poszedł na L4 przez tą chorobę. Nie zawsze piersi bolą. Każda kobieta inne ma objawy, a dodatkowo niektóre kobiety mają inne objawy przy drugiej ciąży niż przy pierwszej.

Witam dziewczynki :* Nie jestem w stanie na razie Was nadrobić, bo cały czas czekałam na wiadomość od naszej Ascicko, która w końcu nad ranem urodziła przez CC kochaną córeczkę :) Jeżeli, mam zrobić jakieś poprawki na liście, kogoś dodać, przepisać proszę pisać. :)

reklama
ewelinka_shn - może test 10 zrób juto

ja powoli wracam do żywych, jakiś wirus mnie zaatakował w pracy, i zaczynam odliczanie do testowania, owulacja była w niedzielę lub poniedziałek wiec koło 19.02 będę testować ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry