• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Laleczka- jak pięknie, dwie kropeczki masz już w brzuchu! One zostaną z mamcią i już nie uciekną! Będą bliźniaki, juuhuu :-D

Asiu- dziękuję :tak: Co do wyposażenia domu, to też to się zalicza do mojego zakupoholizmu :-D A wizyta homeandyou i almi decor, to podstawa każdego wyjazdu do miasta! :-D

reklama
lalka &&&&& żeby wszystko dobrze było :-)
Ja jeszcze 4 miesiące i też będę wyposażać mój hommm nie mogę się już doczekać:-)
Uwielbiam Almi Decor...:tak::tak:

Lalka ale wiesz dziewczynki sa niegrozne :D
Ja trzymam po cichaczu. Wiesz!!!!

Aniu cos czuje ze bedziemy sie razem na zakupki umawiac niebawem. Ja mam taka przyjaciolke z ktora zawsze szwedalysmy sie po sklepach, ale ona biedaczka jest po operacji i od prawie roku nie rusza sie nigdzie. :-(

Blair87 super wygladasz,... :-)

AsiaSzw GRATULACJE !! :-D sliczny pierscionek... ;-)

O Boże potworna tragedia. Współczuję tym ludziom. Straszne :-( Brak slow na to wszystko !!

karolina859 kochana przykro mi ze twoj sie tak zachowal i to walentynki... i ze zamiast byc z toba to poszedl na piwo i jeszcze przyszedl pijany... hmmm a bidulka narobilas sie a on to olal... ech.. :-(
Anula1988 he he niezle tyle karteczek na lodowce... :tak: jeszcze chyba u nikogo tyle nie widzialam... he he a jaki masz miec zabieg? bo chyba mi umknelo to...

karolina859 jestem zaaaaa naszym wspolnym spotkaniem z dziewczynami !!

MotylkowaOna przykro mi ze twoj sie tak zachowal ze nawet w ten dzien... ech.. brak slow dla wszystkich chlopow... wszyscy sa po jednych pieniadzach....

A ja wczoraj bylam z moim na imprezie walentynkowej... wrocilismy do domu ok 5.... i poszlismy spac... a dzis idziemy do znajomych bo nas zaprosili... wiec tez zapowiada sie mile popoludniu....

Olusia- no to gruuubo pobalowaliście, super! Mój zabieg ma być na włosy, keratyna, która na jakiś czas trwale prostuje włosy. Asiu specjalistko od włosów popraw, jak cos źle napisałam :-D

Asiu- zakupy to moje życie. Od razu zdrowieje, jak przekraczam próg galerii :-D Najpierw to my się spotkamy moja droga jak włosy będziesz mi robic :tak:

KasikP- urządzanie domu, to najpiękniejsza sprawa! Ja jeszcze nie mam w całości wykończonego domu, wiec mnie kazde zakupy do tej pory cieszą, mimo, ze już prawie 2 lata mieszkamy "na nowym" :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry