• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam dziewczynki:-)
Widzę że walentynki u nie których bardzooo udane :-)
Asia gratuluje !!!!!:tak::tak:
Anula klosz poczaskany na szczęście:-)
brr zdrowiej;-)
My z Mi nigdy nie obchodziliśmy walentynek ale wieczór był bardzooo udany;-):-).
Pozdrawiam cieplutko u Mnie piękna wiosna za oknem.

Asiu- ale pytasz o kaske, która wydaje na zakupy ciuszkowe, tak? No jak ta pora roku to ja uwielbiam zakładać grube, kryjące rajstopy i suuuukienki wszelkiej maści :-D
Ostatnio zakupiłam w reserved sukienkę, którą miała na sobie Anna Mucha. Zdjęcie w załączniku.
A w tyg. kupiłam na allegro taka szarą: 96 SUKIENKA tunika TUBA bawełniana KLASYKA unikat (3901465531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i kilka dni wcześniej taką czarną: 15 UNIKALNA i minimalistyczna SUKIENKA tunika (3910039085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Załączniki

• Anna-mucha-w-białej-sukience-w-kwiaty.jpg
    Anna-mucha-w-białej-sukience-w-kwiaty.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 60
Witam Was Kochane....sporo naskrobalyscie a ja mam skleroze i nie pamietam co komu mialam napisac:sorry2:
Kogos nawiedzila @ przykro mi strasznie trzymam kciukasy za kolejny cykl &&&&&&&
Anulka juz sie nie moge doczekac az oglosisz kolejny dzien narodowego testowania i znow bedzie wysyp kreseczek:tak:
a z tymi kloszami to tak bez sensu robia ze nie da sie dokupic tylko klosza tak samo jest z lampami papierowymi( przynajmniej u mnie) kot mi potargal i co....nowa lampe trzeba kupic:oo2:

Jestem jestem mam gości, rodzice są. A więc tak dwie kropeczki są ze mną widziałam na usg i w domku mam zdj na pamiątke. Nie wiem czy dobrze impretuje zarodki ale chyba są ładne jak na 3dniowe tzn 1 kropka ma 6 komórek a druga ok 8 bo nie mogę się doliczyć. A w klinice nie pow jakiej jakosci są hmm. Jesteście kochane Asia : cmok w krok ;)

Oj lalka nie nakrecaj mnie na takie cmoki ;-)

Anulka super gust!

Ja uwielbiam kupowac pier()doly do domu za to. A sobie xanim cos kupie to sie 2 razy zastanowie.

Aschlee jak sie dzis czyjesz. Za 2 dni wizzyta u gin.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry