• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asia ja mam na 14.15 tez juz laze i nie potrafie sobie znalezc miejsca:tak: Trzymam kciuki za udana rozmowe z szefowa.Musi byc dobrze:tak:

Ewelinka wysprzatasz domek na blysk.Nie smutaj sie zawsze trzeba znalezc ta lepsza strone...a szef czy szefowa niech juz zaluja ze stracily tak dobra pracownice:tak:

reklama
Witajcie!!

Ja tez o zadnym fcb nic nie wiem;(

Wiec dzwonilam
Dzis do szpitala beta sie powiekszyla, podwojona wiec powiedzieli mi ze cos na pewno tam sobie rosniw ;) :D umowili na scan na ponyedzialek za tydz zeby sprawdzic czy ciaza rozwija sie w prawidlowym miejscu .

Dzieki Piekne za wsparcie jesteście Kochane ;**

Aschlee trzymam kciuki za 3 pieknie bijace serduszka ;-)

Madzia ciesze sie ze Fasolek wzrasta i na pewno wszystko bedzie dobrze :-)

Juz w srode na dzien probny do nowej pracy wiec nudzic sie nie bede ;-) czwartek i piatek bede odwiedzac przyjaciolke i moja piekna chrzesniaczke a w sobote jedziemy z Adasiem na urodziny szwagierki (niewiem co jej kupic). Takze caly tydzien zaplanowany by nie bylo czasu na smutki. Nie to mi teraz potrzebne ;-) zaraz dzwonie tez do gina i mam nadzieje ze szybko mnie przyjmie bo czas zakonczyc etap poronienia a rozpoczac ponowne staranka by moj Aniolek wrocil i juz ze mna pozostal :-) mama zrelaksowana bedzie y o lepiej mu sie bedzie mieszkalo.

reklama
Hejka zaczynamy nowy tydzień, być może narodowy zgodnie z hasłem Anulki :)
Ja na 13 z młodą do lekarza a tak mi się nie chce bo akurat u niego czekać trzeba z godzinę w kolejce. Podobno mnóstwo dzieci chorych.

Asia- kiedy wyniki odbierasz?

Aschlee - czekamy na wieści z wizyty!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry