• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej hej :)

Ja dziś w końcu w pracy chociaż dostałam opierdziel że powinnam w domu siedzieć i się leczyć, ale przyjechałam bo się lepiej czuję a robota jest do zrobienia.

Aschlee &&&&&& za wizytę, czekam na relację :D

Magdalenka beta ładnie rośnie to może być tylko dobrze albo bardzo dobrze :)

Ewelinka pracowity tydzień :) zawsze jak kończy się pewien etap w życiu to jest smutno

Witam w te piękne przedpołudnie.
Oj coś mnie się forum zacina i nie mogę poczytać coście Kobitki naskrobały.
Jakaś zaciążona może?

Ja troszkę chorowita. Jutro do lekarza, bo smaram i cały czas mi po gardle coś spływa pomimo że pije cały czas syrop wykrztuśny. Zaczęło mnie do tego bardzo boleć uch i gardło. Na szczęście gorączki nie mam.

Dzień zaczęłam od leniwego siedzenia na pościeli. Tak to jest jak czeławiek chorowity i da raboty musieć zasówać :-D
Więc dziś jak wizja przedemną dwóch dni wolnych to i nic się nie chce a zarazem wielkie plany. Później spacerek z pieskiem, który to poszedł w długą na pola a że myśliwski, postawy węszące przybrał to i go w zaroślach nie widziałam. Nadarłam moje bolące gardło za nim chyba z 5 min a on zadowolony wyłonił się z nikąd. Później zakupy na allegro, testy owu zakupione, torebka, korzeń maca w tabletkach dla męża, ponoć dobry na płodność libido. Zaraz makijaż, do miasta autkiem, będe robić pączki serowe. Może sobie coś kupię takiego już pod wiosnę. Mam chętkę na tunikę zapinaną z dżinsu.
Miłego poniedziałku.

Malusiolka brakuje mi Polski...nie jest mi tu zle ale jednak to nie to samo. Jeszcze mieszkam w takim regionie ze malo Polakow...zreszta raz poznalam znajomych ale Polak Polakowi nie pomoze za granica niestaty...nie oceniam wszystkich ale w wiekszosci niestety tak jest.Zaluje ze nie ma tutaj jakiejs Mamy z naszego forum zawsze to razniej by bylo.
Ja tez chcialabym poznac Ciebie na zywo :*
i inne forumowe Mamuski i staraczki rowniez...to jest niesamowite ale dajecie duuuuzo wsparcia wtedy kiedy trzeba i mase energii....za to na prawde jestem Wam bardzo wdzieczna:tak:
Gdyby ktoras miala ochote na zwiedzanie Niemiec to zapraszam serdecznie;-)u mnie drzwi zawsze otwarte:tak:

Ostatnia edycja:
Cześ dziewuszki.

Maluś ja rzucam starania o dziecko. Wię albo mnie wyrzuć z listy albo do poczekalni nie wiem zrób jak uważasz. Dopuki nie jesteśmy porządnie zdiagnozowani i się nie leczymy nie chcę sie starać mam dosyć:-(

reklama
Gdybyście widziały jak przed chwilą zgrabnie tańcowałam przy szafce z kubkami jak jeden za drugim zaczeły z niej wypadać. Nie wiem dlaczego, czy zahaczyłam o któryś ale złapałam wszystkie tzn 5 szt.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry