• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka- hihi, no klopsik taki, ze koszuli nie można mu było na ostatni guziczek zapiąć, bo taka szyjka grubaśna, hihi :laugh2: Piękną Panną Młodą byłaś! I sukienka ślubna prześliczna, miałam podobną :tak: Princesa czy jakoś tak się na nie mówi, chyba? :confused:

Olusia- nieee, wejdź na mój profil, dodałam zdjęcia, folder pt. Chrzciny Bartka!

reklama
Kuruję się, kuruję! :-D Będę grzeczna :-D

Kasik, 'Under the Dome' - 'Pod kopułą', na podstawie książki Kinga, za którą się zabieram :-D Nie jestem fanką gościa, ale podobno serial nie ma wiele wspólnego z powieścią, a wciągnął mnie bardzo ;-)

Anula, zarządzanie mówisz... Fajnie, zazdroszczę, ja lubię takie 'przydatne' kursy. Moje studia to do dupy, nic się nie przyda, także... :-D

Ah, 'fotki', 'fotki', 'fotki'!! :P aż sprawdzę te fotki :-D

Witam z ranca.

Ewelinka moze czas na kolejne znajomosci i kolejne miejsca. Smutno zawsze ale to zawsze jest droga ku lepszemu. Raduj sie bo nigdy gorszej pracy szukac nie bedziesz. Zawsze bedzie lepiej.
Ide na fb cie oblukac :-)

Milego dnia.

Część dziewczynki;-)
kolejny tydzień czas zacząć..:-p
Życzę wam miłego dnia:-)
SSMama a oglądałaś może walking dead? na pierwsze rzut oka trochę odrażające ale bardzo wciąga.
Obecnie najnowszy sezon leci na fox'ie.
Ja wciągam chirurgów 10 sezon:-) no i od czasu do czasu z mężem dla relaksu dwóch i pół:-)
od marca zabieram się za książki- mam trochę zaległości:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry