• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dzien dobry dziewczyny :)

ja jutro jade z jakims kolega Przemka Marokanczykiem (o.O) do jakies firmy bo niby moze bedzie mogl mi zalatwic prace przy krojeniu warzyw i owocow :D
suuuper by bylo bo ja w domu kociokwiku dostane :D ale ten gosc mi wyglada na kretacza wiec pewnie nic z tego nie bedzie :P ale sprobowac warto ;d

Ty mi Mychunia powiedz jak dbasz o tego storczyka ?? bo ja jednego zreanimowalam tez byly paczki ale jeden kwiatek sie rozwinal a reszta paczkow uschnela ;/ i gdzie je trzymasz ???

jednak w sprawie pracy dopiero w piatek bo ten gosc nie mowi w ogole po angielsku a ja praktycznie wcale po niemiecku wiec przemek w pracy wezmie dzien wolny i pojedzie z nami w piatek .. troche sie boje tego goscia i wole zeby P. ze mna tam byl :P

na poprawę humoru Moje małe hobby: Muffinki z nutellą :-D

watpliwosci moje storczyki stoją na parapecie od północnej strony, raz w tygodniu zalewam je na 20 min to całe moje dbanie :-D musisz też zwrócić uwagę na korzenie czy są zielone. Czasem warto podciąć te co uschły lub zgniły, aby zrobić miejsce nowym korzonkom. W jednym mi ziemia zaczęła pleśnieć to ją całą wymieniłam, a korzenie obcięłam do zera. W wolnej chwili zrobię zdjęcie i wrzucę na bloga co z tego wynikło :-D

lalka jak się czujesz?
SSMama wiem, że tak można ale chirurgów oglądałam 10 lat temu pierwsze sezony wtedy nie było tego w necie;-)
Nowego sezonu po polsku tez nie ma w necie
I nie chce odbierać mężowi frajdy bo on ściąga je specjalnie dla mnie :tak:.
Zabieram się za lostów w najbliższym czasie skusiłyście mnie :-)
Asiu oby wszystko poszło po twojej myśli &&&&;-)
mychunia- ale ty kusisz takie pyszności:rofl2:...a ja na diecie jestem..i nie mogę:no::no:
ale przepis już zapisuje zrobię kiedyśśś

Ostatnia edycja:
Hejo Dziewczynki! Ja po pracy... i zaraz do nauki. Dobrze, że mam obiad od wczoraj i nie musze gotować.

Asiu- kobietooo! Co za wykres! :szok: Ty się oszczędzaj, bo na BANK jesteś w ciąży Kochana! :laugh2: Dziękuje za sugestie z szyjka. Dzisiaj zbadałam ja na siedząco i pierwszy raz w życiu w końcu poczułam, gdzie jest jej yyykkhhh... otwór, hihi :laugh2: Dzięki jeszcze raz!

Ssmama
- jej, ale w Twoim wykresie są ciągłe wahania temperatur! Zawsze tak masz?

Maluś- na pewno emocje związane z egzaminem dają o sobie znać, musisz to przetrwać. :tak:

Mychunia- ja to nawet nie wchodzę w ten Twój link. Wystarczyło mi, ze przeczytałam "nutella", a dałam sobie zakaz słodyczy, więc nie mogę wejść, zeby tylko niepotrzebnie podrazniac podniebienie na takie łakocie :laugh2: Muszę schudnąć, bo jestem gruba i już mnie to wkurza :angry::wściekła/y:

Aschlee- czekamy na wieści! :tak:

Bezdzietna-
przebadajcie się porządnie. Chociaż z kolei my się oboje cali przebadaliśmy i nic nie wyszlo (jedynie ponad rok temu wyszła delikatna niedoczynność tarczycy, która już po miesiącu unormowałam), wiec dalej jesteśmy w kropce. Gdyby się cos znalazło byłoby łatwiej, bo byłby punkt zaczepienia, co trzeba naprawić i wówczas może by się udało. :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry