• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

dotarłam do domku, zahaczając o Agata Meble :cool2: no i oczywiście nie mogłam się oprzeć promocjom i nakupiłam pierdółek do domu :)

teraz czekam na cynk od G że wychodzi z pracy to zrobię pyszny [mam nadzieję] obiadek, bo znalazłam fajny przepis :)

Bezdzietna mam nadzieję że Wam to pomoże i zostaniecie szybko rodzicami :)

Wątpliwości &&&&& za pracę

Jeśli chodzi o seriale to ja mam dwie miłości: Sex w wielkim mieście i Przyjaciół :)

reklama
Kasikp : a w sumie ok zero objawów na taki wczesnym etatie wciaz sie martwie ale coś czuje że to nie tym razem :( z nudów mierze sobie temp rano tak dla siebie haha chodz wcale a wcale sie tym nie sugeruje

mychunia, "poprawę humoru" - wiesz co?! :confused2: Tylko przypomniałaś mi jaki ze mnie głodomór :-D:tak:

wątpliwości, oby się udało ;-)

Aschlee, właśnie, jak tam? Spowiadaj się! :-D

Anula, są, są... Zawsze odkąd mam nieregularne cykle, poza tym w tym miesiącu dwa razy chora byłam :eek:

Blair, zaliczone :zawstydzona/y: obydwa ;-)

Kuzwa jakie korki u nas. Masakra. Dziewczyny brzuch mnie boli masakrycznie normalnie no-spe wezme w domu bo umre. To na @ eh no coz. Jade po wyniki.

Anulka gratulacje ;-) za szyjke hihi

Aschlee co z toba zaczynam sie denerwowac

reklama
SSmama- wooow! Łóżko super! Ja mam wiele mebli z IKEA, ale akurat sypialni nie. Ale cała kuchnia jest z IKEI i jestem zachwycona jakością wykonania i funkcjonowania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry