• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asiu wszystkiego najlepszego dla syna... :tak: nie smutaj sie...

SSMama bo masz podane n/mol/ml jakos tak a jest jeszcze jednostka IU/l dlatego pytałam.... :-)

Czy jest jakas różnica miedzy IU/l a mlU/ml ? Tak przecież mIU to 1000 razy mniej i zwykle to dotyczy podjednostki beta ale wynik nalezy odnoscic do norm laboratorium które sa zwykle podane na wyniku

A nie wiem, chyba przez ten test. Wiedziałam, że tak będzie jak go zrobię. Do dupy wyszło i tyle.

I chyba jeszcze dlatego, że czas tak pędzi niemożliwie szybko. Dzieci tak szybko rosną. Przypominam sobie jak to było 14 tat temu. Mój synek miał już 1,5 h taki słodki był :)ale nikt nie widział co dalej, jak to będzie...jak będzie wglądało nasze życie..eh na wspomnienia mnie wzięło. Właśnie sobie przypomniałam, że mam tak co roku w jego urodziny radość, że już taki chłop zdrowy miesza się z tymi uczuciami sprzed lat...

Ostatnia edycja:
Obiad ugotowany, mążul w pracy.
Piękna pogoda, słońce świeci, przyjemnie, błogo, aż się chce wyjść na spacer.
Uciekam w ,, mamuszkowe,, cztery kąty. Nie ma jak u mamy.:-D

Buziaczki.

watpliwosci, no ja też! Dziękuję :-D ponad dwa i pół roku próbowaliśmy, żadnej bezpłodności, absolutnie nic nie zdiagnozowano. Jak zrobiłam test to stwierdził, że świruję i sobie wszystko uroiłam, że niepotrzebnie się nakręcam, po czym wywalił test i trzasnął drzwiami :dry: Teraz czekam aż wróci z pracy, to mu powiem ;-)

Anula, jak nauka Ci idzie?
Ah, ja też mam się uczyć, a tak bardzo mi się nieeeeee chce... :no: Jestem zbyt nabuzowana pozytywną energią, żeby na dupie z nosem w kartkach siedzieć :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry