• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

SSMama bardzo ślicznie dziękuję ;* jak mi wyjdzie wrzucę na bloga, ale napiszę, że przepis od koleżanki, bo to przecież prawda :-D a ja zrobię na mrożonych grzybach ciekawe co mi z tego wyjdzie :-D

ja nie tylko koronki, lubię figi i damskie bokserki :-D

ailatan witaj, w końcu się uda zobaczysz :tak:

reklama
Iwo ja mam sportowy stanik taki z decathlon- z dział:u fitness bo na fitness go kupiłam:-):-) Jestem zadowolona rozmiar D też:zawstydzona/y:;-) daj znać jak prolaktyna??
Królik na obiad rany dziewczynki ale macie smaki:-):-)
karolinka ja też ze śląska znaczy z zagłębia i chętnie się spotkam;-)
asia 87 gratulacje fasolki:rofl2::rofl2:
SSMama jak beta?>>

Ostatnia edycja:
Karolcia, rozmowa najważniejsza i zobaczysz, że będzie dobrze :*

ailatan, Kochana uda Ci się w końcu. Niektóre dziewczyny starały się po 2/3 lata i w końcu zostały mamami. Musisz wierzyć w to :) &&&&&&&&&

SSMama, zaciskam mocno &&&&&&& za betę :) U nas jak się robi badania, to wyniki są po 2h. Nie ważne jaki to dzień tygodnia, czy nawet święta :)

Najmłodsza poszła spać, a ja właśnie grzeje rosołek. Z wczoraj mi został. Zjemy, mała wstanie, M przyjedzie z pracy, zje i jedziemy na zakupy :) Może coś ciekawego zauważę i do domku kupię. Na pewno muszę dziewczynkom kupić do pokoju naklejki na ścianę i może coś dla nas, bo trochę brzydko te ściany wyglądają.

Kasik, ja mam ochotę na królika od dawna, ale jak uda mi się, to dzisiaj kupię i na dniach zrobię :D

AsiaSzw przykro mi ... a moze jeszcze za wczesnie? myslalam ze wpadne tutaj i beda super wiadomosci....:-)

Cyntia85 to super ze u was dobrze, duzo odpczywaj i lez sobie.... a wizyta juz tuz tuz...:tak:

SSMama trzymam kciukkkiii:tak:

moniusia_ witaj... :-)

karolina859 no kochana w koncu jestes !! juz zaczelam sie martwic.... fajnie ze mozemy sie spotkac... :tak:

Dziewczyny ze slaska ujawniac sie.... kiedy macie czas, podajcie pare przykladowych dat zeby sie umowic na spotkanko.... :tak:

jołasia, dawaj! :-D

Więc tak (powiedzcie mi, czy dobrze) 20 000 [FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, Bitstream Vera Sans, sans-serif]mIU/ml wyszło z wyników bety, natomiast jest dopiska, że reszta wyników badań, które dziś zrobiłam będzie jutro najpóźniej [/FONT]:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry