• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewuszki normalnie nie nadążam z nadrabianiem stronek w czytaniu :P
Co to za historia z SsMama?? A była taka wiarygodna..
KasikP dzięki że pytasz , ja żyję żyję ale brak jakoś weny do pisania.. Dzisiaj 16 dzień cyklu a brzuch mam tak wzdęty że muszę guzik w spodniach odpiąć Uff a co u Was dziewczynki?

reklama
Kasik ja też nie lubię słowa konkubent, napisałam to w żartach, eee mąż to po ślubie. Hmm G jest moim Partnerem życiowym [chociaż to bardziej pasuje do gejów ;p ] :-D

Karolinka piątek, piąteczek, piątunioooooooooooo :D ja czekam na G, nakarmię, upiję i zbałamucę :-D:tak:

He he Blair Ty to fajna babeczka jesteś ;)
Ja też sobie kolorowca wrzucę do organizmu bo R jutro ma wolne także biorę go do pryka na pół nocy :D
Ale dzisiaj widziałam seksowną bieliznę i tak sobie myślę czemu nie trochę szaleństwa nie zaszkodzi ha ha :D

Dziewczyny z Lublina - cudowne miasto to jest byłam tam kilka razy u rodziny ale w Świdniku ;))) cuuudnie było ;) ;)
Agnieszko to zdrówko póki co mam jeszcze sok żurawinowy ale jak tylko dzieci zasną działam żeby się zrelaksować

Ostatnia edycja:
reklama
blair, brzmi lepiej niż konkubent:-) do dzieła kobietko ;-)
karolinka, i co kupiłaś ta bieliznę;-)??????
Będziesz kusić:tak:
Mi dotarł do domku otworzył Mi winko więc zdrówko wasze kochane - dziś pije czerwone:-):-)
Gochson to dobrze przyda się jak już mi sie uda a mogę zapytać gdzie do lekarza chodzisz?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry