• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo Goska03 moj pierwszy test też miał taki cień gdy zrobiłam go pięć dni przed terminem @ w dniu ktorym mialam dostać@ zrobilam znów i był tez bladzioch a po tygodniu od tego czasu mialam już dwie równe kreseczki.Wiec dziewczyny mi to wygląda na fasolki trzymam za was &&&&&&&&&& oby kreseczki ciemnialy :) milego dnia dziewczyny.

reklama
Dziewczyny ja ostatnim razem robilam test 11 dpo i wychodzil wlasnie taki jak u ciebie beta byla 20 z malym haczykiem .Wiec ciaza jest;) jedyne co ja oboecalam sobie ze nie bede juz tak wczesnie robic bo za pare dni u mniw beta niestety spadla zamiast wzrosnac. Najlepiej zrobic bete lub powtorzyc za 2 dni tesy jak bedzie pewny masz pewna sytuacje- trzymam kciuki

Iwo - bardzo życzę Ci dwóch kreseczek, Kochana i wierzę, że będą, ale uważaj na Pepino, bo dają taki bardzo blady różowy pasek, mimo braku ciąży. Szczególnie po czasie. Mi tak zrobiły 2x, a test z Allegro nic nie wykazał wtedy (no chyba, że to była ciąża biochemiczna?). Ktoś na forum też o nich źle pisał. Leć na betę :-D

hej dziewczynki :tak:

mnie dziś zaś zatoki męczą :-(

Maluś na pewno nie będzie za krótko :-)

ja też Cyntie będę bronić, bo znam ją od lipca... może czasem powie coś dosadniej, ale też niektórym tak trzeba, bo inaczej nie dociera :tak:

a w ogóle każda z nas może czasem coś napisać co się nie spodoba reszcie, bo może mieć gorszy dzień....

aniabuu witaj :tak:

Nuuuśka dzięki za opinię i troskę :tak:

goska no na tym o czułości 10 widać cień, powtórz test w pon albo najlepiej idź na betę, trzymam kciuki ;*

iwo trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała :-)

Iwo - bardzo życzę Ci dwóch kreseczek, Kochana i wierzę, że będą, ale uważaj na Pepino, bo dają taki bardzo blady różowy pasek, mimo braku ciąży. Szczególnie po czasie. Mi tak zrobiły 2x, a test z Allegro nic nie wykazał wtedy (no chyba, że to była ciąża biochemiczna?). Ktoś na forum też o nich źle pisał. Leć na betę :-D
Cytnia no wlaśnie ja mam taki blady pasek:zawstydzona/y:myślę że to lipa bedzie :-*****

Gosia - na bank masz fasolkę!!

Gosia - no, proszę! Ja myślę, że to TO! Leć na betę!
Ale poranek! Gosia, Iwo - juupi! Dziewczynki, testować :-D

A ja musiałam pojechać na mieszkanie, bo majster kazał mi z rana przyjechać, by mu wytłumaczyć jak chcę, by były ułożone w kuchni płytki na ścianie. Przyjechałam, a ten, że i tak dziś nie będzie kładł płytek, bo ma w planie coś innego. To po co mnie dziś rano ściągał? Chciał sobie na mnie popatrzeć czy co ;-)

Ja tez musze się zwlec z łóżka ;) choc wcale mi się nie chce :p
Trzeba sie ogarnąć i wyszykowac bo dzis jedziemy na urodziny szwagierki... wstyd ale muszę tez jechać kupic jakiś prezent na szybko :p

reklama
troche głupio sie teraz czuje nie chce abyscie mnie postrzegali za oszustke :-(wiem że bedzie Wam trudno nowym uwierzyć:-(ale uwierzcie mi jestescie potrzebne bo jak nie Wy to komu sie pożale jak bede miec porazki:-( bo wiem ile znaczy takie sparcie już raz to przechodziłam
oczywiście nie chce sie tu uzalac nad sobą ale również lubie innych wpierac i cieszyc sie ze zwyciestw:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry