• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

aniabuu, witaj :) Przykra historia <przytul>

iwo, dostałam mmsa, ale mogę tylko przez stronkę oglądać :) Super Kochana :*:* Dobrze na Ciebie działa siedzenie w Ciąża Ze Staraczek :D

gosia, po cichu gratuluję :*

mychunia, 3h to długo :P Kochana, dostałaś w końcu @? U mnie dzisiaj 32 dc i na razie nie mam @, a śluzu mam od groma, a wczoraj jajniki mnie bolały. Czy dopiero owulację mam? :-D

reklama
Mychunia a ile masz dniowe cykle ?? u mnie 23 dc z 28 i cos pobolewa ale przed ciąża tez pobolewał tylko że ja przed ciąża miałam takie bóle ze az mdlałam
stres leki choroba zmiana klimatu niestety moga przesunąc ale bądz dobrej mysli:tak:
Malusiolka a które dzień masz??

Czesc Dziewczyny ja jakas nie przytomna dzisiaj jestem.Ale duzo napisalyscie wczoraj juz wieczorem nie mialam za bardzo jak siasc na forum bo kiepsko sie czulam.
Iwo trzymam kciuki zeby kreseczka ciemniala
aniabuu witaj
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Nuuuśka dzięki za opinię.Przykre ze takie sytuacje sie zdarzaja:-( Wydaje mi sie ze kazdy mowi o sobie tyle ile chce ale zeby klamac to juz jest nie na miejscu:-(

Anulka
trzymam kciukasy zeby jednak odpowiedzi byly trafne i uwazaj na siebie na drodze:tak:

Gosia ja tez po cichutku gratuluje:tak:

Asia oj tak pora wstawac a ja dzisiaj takiego lenia mam ze caly dzien bym w lozeczku przelezala...Aczkolwiek sloneczko wyszlo i wpadl mi do glowy spacerek

Ostatnia edycja:
hej Słonka :D

Maluś Twoje małe Smerfetki są prześliczne! Tworzycie super rodzinę! :)

Anulka hmm może nie tyle nie podobają się wypowiedzi Cyntii co czasem miałam wrażenie że jakby na kogoś naskakiwała, ale jestem z Wami krótko więc nie chcę się wypowiadać za całokształt wypowiedzi. Po prostu czasem miałam takie wrażenie, być może mylne.

piłam piwko, a rozluźnienie mnie dopadło z okazji piątku, zawsze tak mam, a zwłaszcza po ciężkim tyg w pracy...

Anula hahah no zniknęłam, zniknęłam :P jak to mój Tato mawia "z gadki dzieci nie będzie" :P
Ty zakupoholiczko :P Jedź ostrożnie i czekam n wiadomości od gina :)

Aniabuu witaj

Nuuuśka dzięki za wskazówki :)

Gośka na paskowym nie bardzo widzę, ale na płytkowym jest krecha! :D ale super :D
ooo na drugim zdjęciu widać :D zrób za dwa dni to już będą ładniejsze! ale super :D idziesz na betę?

Ewelinka podzielam Twoje odczucia...

Asia czytałam że max czas do zagnieżdżenia kom to nawet 12 dni, wiec wiesz wszystko możliwe... jak się nie pojawi @ to zrób test może w pon-wt?

u mnie dziś mały skok temp. może faktycznie wczoraj rano powiedzmy przegapiłam pik na teście owu, no nic zrobię dziś test koło 13 i zobaczę. W każdym razie było wczoraj podziałane :D oj było....:cool2:

Teraz popijam kawkę i się zbieram na targowisko, bo ostatnio kupiłam rajstopy 3 pary i dopiero po kilku dniach zauważyłam że dali mi zły rozmiar i chcę wymienić

Oj, dopiero doczytałam, co było wczoraj pisane na mój temat. Kochane, każdy na prawo myśleć, co chce, lubić lub nie lubić tego, kogo chce. Takie jest życie i w realu i w wirualu. Jeśli mam być szczera, to czytałam Wasze wypowiedzi codziennie, bo do każdej z Was pałałam sympatią i każdej życzę dwóch o kresek. Nawet SSMamie.

Jestem ostatnią osobą, która kogokolwiek oceniłaby po, tym, że pisze coś dosadnie i rzeczowo. I ostatnią osobą, która rzucałaby kamieniami. I każdej z Was bym broniła. Może to instynkt macierzyński, który mnie zjada od środka od 2010 roku?

Starając się o dziecko podeszłam do tematu rzeczowo. Przeczytałam mnóstwo artykułów i informacji na forach w j.polskim i j.angielskim. Gdy zaczynałam mierzyć temperaturę dokładnie zapoznałam się z dwiema metdologiami. W paru sytuacjach chciałam dzielić się wiedzą, a nie przez wiedzę wywyższać. Myślę, że moje intencje zostały źle odebrane przez parę osób. Ja jestem osobą skromną i wyciszoną, ale świadomą. Miałam szczere intencje.

Co do sytuacji na forum pazdziernikowym 2 tygodnie temu zostałam slabo potraktowana, bo zaczęłam panikować przed wizytą. Muszę wytłumaczyć, bo komuś się nie chciało wejść w temat. Miałam mega słaby psychicznie dzień, bo plamilam już prawie 2 tygodnie, 2 razy miałam krew. Byłam totalnie zlamana, bo już 2 razy to przechodziłam. Po drodze wspieralam każdą z kobietek w jej słabszych chwilach, po czym ktoś mi napisał, że to nie wątek zalobny, a ja się nie powinnam użalać i wprowadzac pesymistycznego nastroju. Hallo. To od czego jest taka grupa.. Inne mogły, ja nie. Dostałam wspierające wiadomości od ok. 10 osób z grupy ze wsparciem. Puściłam w niepamięć tamtą sytuację, bo oprócz mnie chyba ktoś tam jeszcze (czyli 2 osoby, w tym jedna, która nie wiadomo skąd się pojawiła) nie miał humoru.

Wiem, że łatwo ocenić jak się nie zna sytuacji. W życiu tak nie wolno robić, bo można kogoś skrzywdzić. Nie mniej doceniam szczerość. Prawdopodobnie w słowach, które przeczytałam na swój temat na tym forum było trochę prawdy. Być może jakieś moje słowa zabrzmiały kiedyś za sucho, szorstko. Przepraszam.

Cytnia - ja cie znam nie od dziś i wiem że twoje wypowiedzi nie były atakiem ale próbą zrozumienia.
Faktem jest że mało z nami piszesz a jak zabierasz głos to tylko w poważnych sprawach :tak::tak::tak: co mogło zostać odebrane jako wtrącanie się. Fajnie by było jakbyś cześciej się udzielała bo wiedzę masz ogromną.

ps. jak wyglądał ten twój pierwszy tescik po owu też był cień?

reklama
Iwonko - był megasłaby cień, ale ja wiedziałam :-D P. to nawet na kolejnych, gdzie był ciemniejszy cień, to jeszcze nic nie widział ;-) Ja myślę, że bocian od Asicki jest nad Tobą ;-) Ja bym na Twoim miejscu jeszcze dziś ponownie zatestowała (nie żebym kusiła ;-p ).

Wczoraj bym zeszła na serce. Jechała do mnie mama z Bydzi. Autobus miał być o 21:30 na miejscu. Rozładował jej się telefon. Nie miałam z nią żadnego kontaktu. Kobita była tu tylko 2x. Nie wiedziałam czy wie jak trafić. Paweł pojechał jej szukać na dworcu. Przyjechała do nas o 22:45. Do tego czasu to ja bym zeszła z tego świata :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry