• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia - myślę o tym cyklu, co się zacznie. Z tego, co pamiętam, to dziś masz 26 dc. Już musisz łapać bociana na ten nowy cykl. Za giry i do domu go, pod łóżko :tak: Choć w sumie to bociany chyba są pod ochroną ;-)

Wątpliwości - kurczę, a ciągle wierzyłam, że będzie bobo u Ciebie z tego cyklu. Kciuki i buziaki na następny :*

reklama
mam takie pytanko do dziewczynek które mierza tempke czy ja moge szybko wstac i w kibelku zmierzyc czy nie moge wstawac?? bo sie zastanawiam nad mierzeniem od nastepnego cyklu

Mychunia to wiesz tak aktywnie;-) ja niestety musze sie napic kawy wykompac i do tesciowej bo ma cos tam dla Matiego :tak:i jeszcze nospe wziasc bo mnie cos brzuch boli :-(

Halo!
Ja już powizycie i w domku. Piszę szybciutko i lecę, bo cały dom muszę posprzątać na przyjazd znajomych i jeszcze kolacje ugotować! :szok:

Cyntia
- cieszy mnie Twoje podejście do sprawy. Fajnie, że zrozumiałaś co miałam na myśli. Mam nadzieję, że będzie się teraz "milej" czytać Twoje wypowiedzi.

Iwo, Gośka- ja jechałam i cały czas kciuki zaciśnięte za Was miałam! :tak:

Asiu- Ty leniuchu, ile w łóżku można leżeć! :laugh2:

Maluś- co Ty dzisiaj szykujesz na obiadek? Tego zająca? :laugh2:

Wątpliwości- Kochana ten cykl będzie Twój! Gwiazdor w grudniu na pewno zrobi Ci niespodziankę pod choinkę :tak:

Blair- moje menu na dzisiejszy wieczór, to uwaga nie winko, lecz cin&cin ze sprite i limonką w duuużych ilościach, hihi :rolleyes2:

U mnie 12 dc. Na monitoringu pęcherzyk w prawym jajniku 15 mm, endometrium 10 mm. Ginka zachwycona, ja mniej, bo wiem, że i tak jak co miesiąc nic z tego nie będzie... Już nie smuce! Lece do garów! :laugh2: Miłego popołudnia Dziewczynki!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny co tu się wyrabiało w czoraj jestem w szoku. Kobiecie się chyba w głowie poprzestawiało cosik :szok:
Lalka przykro mi :-( myślałam że invitro to taka pewniejsza sprawa niż naturalne poczęcie. Szkoda naprawdę
Kobiety wy tu o spaniu że nie ogarniacie a ja dziś po nocce spałam 4 godz i rześka jak skowronek na wiosnę jestem:tak:

reklama
Anula - no to czas chlopa do roboty, tylko pamietaj nie w łóżku!!!!

Bezdzietna - witam

My uciekamy do znajomych a z chęcią bym pospała :sorry:poza tym czuje sie jak po jelitowce - głównie brzuch i żołądek jakby mnie skopano :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry