• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam Was, dużo napisałyście, przyznam szczerze że czytałam wybiórczo (rzadko kiedy tu zaglądam z braku czasu) - ciężko to ogarnąć, myślałam ostatnio żeby napisać do którejś z Was żebyście dodały mnie do tej grupy na FB, bo fejsa częściej odwiedzam, ale jak doczytałam o jakiś oszustkach będących na FB czy tu na forum (czytałam wyrywkowo), to się zastanawiam po co? Wolę po prostu zaglądać do Was tutaj od czasu do czasu i czuć się bezpieczniej, a nie zastanawiać się czy ktoś sobie ze mnie jaj nie robi albo nie wiadomo czego.
Za jakiś czas zajrzę do Was przywitać się, mam nadzieję że forum wtedy będzie bezpieczniejsze i ogarnięte ( w sensie wolne od jakiś nawiedzonych osób).
Pozdrawiam, Dominika. 3 mam za Was i oczywiście za siebie &&&&&&

reklama
Anulka, dzisiaj mialam buraczkową z wczoraj i zaraz będą bitki z piersi kurczaka, ryż i suruweczka :-) Królika mam zamrożonego, ale dzisiaj jakoś źle się czuje i zostawie go na inny dzień. Podziele się z Tobą jak zrobie:P

Mychunia, dobrze że mi powiedziałaś, bo bym biedne mięso rozgotowała i nie miałabym co jeść :P

Iwo mam nadzieję że krecha ściemnieje i za dwa dni już będzie wiadomo bez żadnych wątpliwości że jest fasolek :)

Cyntia ooo ja też nie znoszę jak jestem z kimś umówiona, albo coś ważnego mam do przekazania, a ta osoba nie odbiera pomimo ciągłego dzwonienia tysiąc razy...

Wątpliwości przykro mi że @ przylazła oby ostatni raz w tym roku :)

Agnieszka temp trzeba mierzyć zaraz po przebudzeniu

Anulka żebyś się nie zdziwiła jak Cię fasolek zaskoczy :)

Dziewczyny doradźcie mi czy to jest negatywny test czy już pozytywny?
dziś mam ból owulacyjny, kuje mnie podbrzusze, no i znowu bym wszystko pożarła co się pod rękę nawinie [tak jak w drugiej fazie]
i nie wiem czy jestem po owu, w trakcie czy jest przede mną...

CAM01250.jpg

Załączniki

• CAM01250.jpg
    CAM01250.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 51
Ja na obiad mialam piers z kurczaka z tostera(z wymiennymi wkladkami) ; ) przyprawiony papryka ostra pieprzem sola i przyprawa do grilla. z warzywami : cebula czerwona, papryka i papryka ostraaaaa :)
smakuje praktycznie jak szaszlyk :) ale miesko wychodzi pychota :D na zewnatrz zgirllowane a w srodku mieciutkie ! :D
Super pyszny szybki obiad :D

eee tam juz tyle razy nie wyszlo ze juz chyba nawet do rozczarowania sie przyzwyczailam : ) jeden plus jest taki ze brzuch nie boli prawie wcale :)
dziekuje za kciukasy !!

Iwo , Goska mooooocno trzymam kciuki i nie puszcze !!!!

Cyntia - dzieki ; * codziennie modle sie o twoje malenstwo :) jak cos to za 7 miesiecy zlapie twojego bociana i wtedy sie juz napewno uda :P

Hej ho wpadam tylko na chwilę:tak:
Narobiłam się niemiłosiernie jestem zmęczona..:-(:-(
Anula- do dzieła.. niech ci ten cin&cin pomoże a wogóle narobiłaś mi smaka:-(:wściekła/y: ehhh
Asiu a ty już dostałaś @???
Co do nowych osób ja też jestem nie ufna po wczorajszym strasznie mnie to zdenerowało:no:
Wypowiadać się nie będe bo też jestem nowa.
Buziaki idę jakiś obiadek sprawić.:-)

Dziewczynki miło że kibicujecie co do mojego testu to nie nastawiam się na razie w żadna stronę oczekuje na rozwój wypadków ;-)

iwo:) - jutro powtórka?

Blair87 - a wczoraj była ciemniejsza? Bo pozytywny ma wyjść 24-36 przed owulka, ten jak na owulacyjny nie jest pozytywny. Ja moje przyklejałam na kartkę żeby porównywać ;)

watpliwosci3 - tak jak mówią dziewczyny grudzień jest fajny na małe

lalka - idziesz na ślub?

Asiu - a ale obiecaj ze jak @ nie zapuka do poniedziałku to sikniesz, bo owulka mogła być w niedziele i jajo mogło jechać nawet do czwartku - czego beta by tak ekspresowo nie wykryła.....

Ostatnia edycja:
Blair87 - właśnie z tymi owulacyjnymi jest tak ze ten PIK jest chwilowo jak się hormon wytwarza w celu uwolnienia jaja, jak strzał był wczoraj to najpóźniej jutro zadziałaj i we wtorek, a czy wyłapiesz moment owolki czy nie to już ma mniejsze znaczenie (plemniki po strzale potrzebują 6 godzina na kalibracje czy jakoś tak dopiero wtedy za zdolne do wtargnięcia w jajo)
....a u mnie było tak ze w sobotę 8.02 był cos jak Twój, w niedziele MEGA pozytywny testowa mocniejsza od kontrolnej, w poniedziałek znowu taki jak w sobotę, a jajo strzeliło zdaje się we wtorek rano
Potem od środy testy bladły, a wczoraj był jak w sobotę 8.02 (sprawdzam teorie o pozytywnym owulacyjnym w przypadku ewentualnej fasoli)

Ostatnia edycja:
reklama
A wiec byliśmy we wtorek na pogrzebie tego dziecka - i jakieś mam mieszane uczucia po nim taka tragedia a tatuś przyszedł w jeansach i czarnym szmatowatym sweterki i tego typu kurtce. Ona nie była bo ją ze szpitala nie wypuścili a reszta rodzinki też jakaś pokręcona tylko po jednej białej różyczce przynieśli a niby takie bogate. Nawet się nie poryczałam bo ten księżulo to gadał tak na odwal - szybko jakby rapował :szok::szok: Odniosłam wrażenie, że rodzince to na rękę, Szkoda gadać.

A ja po tym głupim zastrzyku z Pregnylu ciągle mam testy pozytywne - ovu i ciążowy ale to tak podobno do 14 dni - więc wszystko się okaże później.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry