• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

My już w domu- znaczy u teściów to narazie nasza kwatera:-(
Mój Mi strzelił fochem nawet sam nie wie o co wiec nici z miłego wieczoru:-(
Przyjechał szwagierka więc ide skończe z nią winko i pójde spać:-(
Asiu a może juz nie przyjdzie???;-)
Olusia i bardzo dobrze że ją wyrzuciłaś- trzeba ostrożnie do grupy zapraszać:tak:

Miłego wieczorku kobietki:tak::-)

reklama
A ten detektor w ovufriend działa mi na nerwy, dziś pokazuje ze 88% szans na pozytywny test. Eh, nawet nie wiem czy to plamienie, które mam można nazwać plamieniem, to raczej 1/10 jego.

hejka wieczorem własnie wróciłam z pogaduch od teściowej i tak se gadałysmy o porodach no Ona ma co opowiadac w końcu trójke dzieci urodziła :tak:
Asia ​jaki detektor??

Aga jak mierzysz temperature korzystając z wykresu ovufriend to on ma tak takie funkcje ze po ovulacji liczy ci punkty i takie bzdety do tego pokazuje jaki okresla % na twój pozytywny test ciażowy. A ty mierzysz??

Gośka może być i tak że przegapiłam pik, bo wydaje mi się że owu jest dziś, czuję to po organizmie. Gubię się w tych testach :P ale co ma być to będzie, nie ma spiny :)

Ana przykra sprawa z pogrzebem, przykre że rodzina nie pożegnała maleństwa należycie i z szacunkiem :(

Olusia dziś mi się śniłyście wszystkie :P i że Ty byłaś w ciąży :) pamiętam że kilka razy z śnie się przewinęło "Olusia jest w ciąży" :)

Asia nie miałam na celu wkręcania Cię, po prostu się zastanawiam.... Wiesz organizm kobiety może czasem płatać różne figle :) trzymam &&&& żeby @ poszła w ch**** :D

Anula widzę że Cię zakupy wciągnęły :)

G już wrócił z pracy, na szczęście ale chyba będzie musiał popracować w domu i jutro też pojechać :/ wrrr a chciałam spędzić z Nim miły weekend. Zastanawia się czy nie złożyć wypowiedzenia...

u nas dziś na obiad hot-dogi własnej roboty :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry