• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Tak pierwszy miesiac jest za free a potem jak chcesz mie pakiet premium to sie placi, ale mozna miec za free tylko nie wiem jakie sa wtedy funkcje bo ja placilam. Ale nie jest jakos drogo jakby co

Blair nie posądzam ci o wkręcanie mi spoczko :)

reklama
Asiu nie ma @ to najważniejsze:-):-) a ovu to tylko program :-p
Olusia powiedzmy ze jestem "normalna" heheheh:rofl2::rofl2:
Anula zrobiła mi smaka na cin&cin ale dzis juz sklepu nie zalicze:-(

Ojej ja to od razu sobie przypomniałam jak kiedyś moja teściowa mi awanturę zrobiła i zaczęła mi wygadywać, że pyskata gówniara ze mnie :) ale grubo było wtedy hehe nie znosiłam jej. Zawsze mówiłam co myśle niczym się nie przejmowałam :)

Ja już troszkę podkurowana.
Katar mija, ucho też już nie boli, jakoś pomału się to wszystko kula do przodu. Temperatura z 36.6 dziś spadła do 36,4. Test owulacyjny sprzed chwili to bardzo blada druga krecha. Czyli już coś na żeczy jest. Okarze się jeszcze, że ta wizyta we wtorek na kontroling USG czasami będzie już po owu. Ważne by potwierdziła że owulacja była.
Miłego wieczoru :-)

Asia, ja nie raz słyszałam od teściowej "Gówniaro, Ty nie pyskuj do mnie", albo "Najpierw się parę razy zastanów, a później mów (to samo do syna mówiła)". Po prostu nie zna się na żartach i nie lubi prawdy ;) Kochana, miłego wieczorku życzę :* Ja sama spędzę go, bo M w pracy do rana. Pozostało mi czekać, aż zadzwoni do mnie.

Nic mi się nie chce. Drożdżówka upieczona, dziewczynki wykąpane, nakarmione i młodsza śpi, a starsza ogląda ze mną "Bad Boys2", a raczej patrzy co robię na laptopie :P

Oluś, dobrze zrobiłaś :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry