• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
mychunia <mniam, mniam> :D

Nuuuśka, dzięki że to napisałaś. Wydaje mi się, że takie osoby, które oszukują potrzebują trochę zainteresowania. Może mają jakieś ze sobą problemy i to dlatego? Tego nie wiemy. Ale nie rozumiem jak można tak oszukiwać, wiedząc że wiele dziewczyn stara się długo o maleństwo i nie może zajść w ciąże ;/ &&&&&&& za II kreseczki :)

Cyntia, bursztynki które mi przesłałaś z 2 testami przyniosły mi szczęście, bo okazało się, że jestem w ciąży. Poroniłam, bo za dużo robiłam, a teraz mam nadzieje, że przyniosą mi szczęście na egzaminie we wtorek :)

ana, niezła rodzinka ;/ Szkoda mi tego maluszka :(
[*] Ludzie bez serca. A ojciec dziecka, to się książę wystroił jakby na imprezę szedł ;/

Zastanawiam się nad jakimś ciastem na kruchym, ale jeszcze nie mam pomysłu :P

Ostatnia edycja:
mychunia, smacznie wygląda :D Kochana, ja miałam robić szarlotkę, bo mam dużo jabłek, ale jednak piekę właśnie drożdżówkę :P Dawno nie jedliśmy, a M uwielbia jak jest dużo kruszonki :D + mleczko do tego, albo masełko <mniam> :D

Watpliwosc, za każdym razem jak pisałam swojego posta, to zapominałam napisać do Ciebie. Przykro mi Kochana, że jednak nie udało Ci się i wredna @ przyszła :( Trzymam kciuki za kolejny cykl :*&&&&&&& Miałam nadzieje, że już Ci się udało :(

Jeżeli pominęłam na liście, którąś z dziewczyn proszę pisać.

Ostatnia edycja:
Starające się: 19 do potwierdzenia 2
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S,asik 87,

Listopad 2014:

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

AsiaSz - @21.02
goska03 - @26.02 - test coś pokazał, ale czekamy na potwierdzenie. &&&&&&:*
iwo - test coś pokazał, ale czekamy na potwierdzenie. &&&&&&& :*
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
Agaawa - @23.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak2 - @28.02
Marzec
Olusia7982 - @1.03
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna

Hejcia kochane... dopiero teraz wpadlam do was i musialam wszystko przeczytac.... :tak:

watpliwosci przykro mi.... :-(
KasikP ja uzywam co dzien gg bo mam duzo kolezanek na gg i gadam sobie z nimi.... wyslalam tobie zaproszenie....:tak:

Usunelam SSmama z listy swojej oraz z naszego forum fb.... nosz kuzwa co to ma byc? po co tak krecic?

Motylek gratulacje wspanialego wyniku....:tak:
Anula to trzymam teraz kciuki za egzamin... na pewno zaliczysz....:-)
agnieszkak2 witaj i rozgosc sie.... :-)
karolina859 a ty mi nie odp na smsa... nie dobra z ciebie dziewczynka... nono..... :happy:
Gochson to super ze tak tanio za bete placilasz... to chyba najtaniej u ciebie....:tak:
lalka przykro mi... ale moze nie wszystko stracone jeszcze?:tak:
iwo:) trzymam kciuki by kreseczka byla coraz ciemniejsza....:-)
Malus.... super zdjecia... :tak:
Nuuuuska.... dzieki za informacje... :tak:
aniabuu witaj....:-)

Hej dziewczynki ;-)
Wiedze ze piszecie sobotnio.
Wiec odpisuje po kolei

Aschlee czemu sie kiepsko czujesz cos sie dzieje?

Blair jakos ta beta mnie tak zwalila z nog ze nie biore pod uwage pozniejszego zagniezdzenia itp. Szkoda sobie wkrecac .

Cyntia mam nadzieje ze niczym Ciebie nie urazilam, ale na prawde czasem bylo mi przykro. Podoba mi sie atwoje podejscie do sprawy i dziekuje za to.

Watpkiwosci przykro mi :-( bedziemy razem polowac na bociana w marcu ;-) damy rade!!!!

Anulka ty zakupowa kobieto. Trzymam kciuki za pecherzyk niech rosnie i rosnie i potem pieknie peknie. Co tam kupilas ciekawego? Milego wieczoru. Niech ten cin&cin zrobi swoje ;-)

Bezdzietna jak twoje samopoczucie?

Malus ta buraczkowa mi w glowie siedzi :-)

KasikP nie dostalam jeszcze @ a dzis miala byc. Czekam niecierpliwie bo gdybym dzis dostala to ovu bylaby akurat za 2 tyg i chcialam nam weekend wykupic w Toruniu, a tak to wypadnie w tygodniu :-( nici z wyjazdu.

Gosia czekam ba kokejny test ;-)
I obiecuje ze sikne jak nie przyjdzie. Ale co wy naprawde myslicie ze beta moze wyjsc dooiero tak pozno??!!

Ana slaby temat z tym maluszkiem. Wspolczuje.

Ja dzis na obiad mialam zapiekanke jeszcze z rybka. Potem bylismy na kreglach z cala rodzina z okazji urodzin mojego synka. Najedlismy sie tortu i padamy ze zmeczenia. Wieczzorem idziemy do sasiadow na oiwko i jakis film.
Malus a taka drozdzowka tez mi sie marzy....

Uff udalo sie odpisac. Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam ;-)
Milego wieczorku kochane

reklama
AsiaSzw kochana ogolnie tragicznie nie jest jak duzo chodze to boli mnie brzuch dzisiaj znowu bylo troche plamienia.Mam nadzieje ze po prostu leki jeszcze nie do konca zaczely dzialac bo to dopiero 3 dawka.Na razie staram sie duzo lezec...ale przy dziecku to tak nie za bardzo sie da,za niedlugo szkola itp.Musze to wszystko na totalnym luziku przyjac i nie denerwowac sie.I tak dzis jest lepiej niz wczoraj:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry