karolina859
Fanka BB :)
Malusiolka ładna data :-) macie pomysła co kupić swoim męzczyzną ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hehe...
ja nie zawsze mam chwilę żeby coś napisać jak jestem sama bo teraz R miał prawie miesiąc wolnego ale już na szczęście za tydzień wraca do pracy , to jak mi stoi nad głową to się jakoś tak przy nim krępuje bo dla mnie te wypiski są osobiste i bardzo ważne , jakoś tak mam wrażenie że po drugiej stronie mam bratnie dusze :-) Zalogowałam się tutaj w pazdzierniku na forum Maj 2014 , jejku byłabym już w takiej dużej ciąży , często zaglądam do tych dziewczyn z tamtego wątku i jak oglądam te ich śliczne brzuszki albo zdjęcia maluszków to aż łezka się kręci..

taka chudzinka z takim brzuszkiem . Zauważyłam że moje ciało po ostatniej ciąży jakoś z trudem dochodzi do siebie bo ciemna kreska na brzuchu pozostała no i piersi też są ciemniejsze ale już nie tak pełne i ładne jak w ciąży . Hormonu HCG nie mam w organizmie bo przecież test sobie robiłam . 21.01. mam wizytę u ginki , może ona mi coś doradzi niż ten bucowaty lekarz który mi wprost powiedział że mam się na trzecie dzieciątko nie decydować. Wiesz kochana , ja też się tym dobijam że tam zaglądam ale ciekawość jest silniejsza a potem rycze w poduszkę bo mi się deprecha włącza , zresztą ja mam zdjęcie USG postawione na półce , przewiesiłam też tam krzyżyk i co noc modlę się do mojego małego szkrabka no serce ściska ból jest nie do zniesienia ale trzeba się wkońcu z tym pogodzić