• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
wanda witaj z powrotem:tak:szkoda, że dalej nie wiesz na czym stoisz :-( strasznie długo czekałaś na pierwszą po poronieniu @ :szok:

Maluś 19 pączków masakra :szok: prosiłam żebyś mnie przepisała na 27.03 termin @

ja zjadłam na razie 2 pączki i sobie dziś zjem jeszcze jednego jak sąsiadka przyjdzie :-)

Dzięki dziewuszki.:-)
Działam,działam, zobaczymy z jakim wynikiem:laugh2:
Dzisiaj śluz płodny mnie zalewał, a już się zaczęłam obawiać że zapomniał o mnie:-D

Pączki upiekłam, chałpe sprzątnęłam, mamuśkę odwiedziłam i.. jestem padnięta.. uff;-)
Idę w wyrko.
Pozdrawiam.

wanda_23 dziekuje, fajowo ze wrocilas:tak: tak nawet szybko sie udalo w 4 cyklu;-)
Malus tyle paczkow...szok :szok::szok::szok:

A ja dzisiaj tyle co na zakupach i caly dzien leze i odpoczywam bo jakos nie najlepiej sie czuje...powrot mdlosci ciaglego sikania itp...same przyjemnosci;-)

dotarłam do domu, zajechałam do carefoura po najlepsze pierogi na świecie [konkurują z pierogami mojej Mamy] i oczywiście zobaczyłam promocje "kup jeden drugi za grosz" i nakupiłam dwie wielkie siaty :p

ale ale mój G jest w drodze do domku!!!! niemożliwe! dzwonił że się źle czuje i wraca, mam nadzieję że to nie grypa tylko przemęczenie

mówię Wam, ja będe miała ciążę urojoną :laugh2: mam dużo śluzu, podbrzusze i jajniki kłują i ciągną, a przecież jest jeszcze bardzo wcześnie, jak nic będzie urojona :P

Gośka ale słodziak z Twojego Męża :)

Asia oj to współczuję

Wanda witaj :) mam nadzieję że niedługo zobaczysz dwie kreseczki

Maluś gdzie oni to zmieścili :szok:

Wandziu- witaj Kochana! Myślałam ostatnio co u Ciebie! Wracaj do nas wracaj, czekamy! :laugh2:

KasikP- hihi, jak tam z Twoimi drzwiami? Nieee, u mnie dzisiaj już chyba nie będzie przytulania, ile można! :szok: Ja planuje krecic godzine hulla- hopem, bo jak sobie pomyslalam,, ze zjedzone pąki odłożą się na moich boczkach, to matko Święrta, miej mnie w opiece! :szok::laugh2:

Maluś- jeeej, Ty to masz pączkożerce w domu! :szok::laugh2:

Mligocka- nooo na takie teściki to my tu czekamy i rączki zacieramy! :laugh2:

Blair- ciąża urojona, to prawie jak ciąża... Z tym, że prawie robi w tym przypadku ogroooomną różnicę! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry