• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny nie nadazam za wami.
Mligoicka boskie krechy. Twz bede zbierac testy ;-)

Ja juz zjadlam 4 paczki. Dupa peknie.
W pracy mlyn.

Blair ja niestety mam chory blednik i mega chorobe lokomocyjna i zawsze kreci mi sie w glowie i jest mi niedobrze wiec PB to dla mnie dramat bede nie do zycia po 10 min jazdy. Mamy juz to wszystko obczajone i jedyna sensowna rada na to, to jestem zawsze kierowca gdziekolwiek bysmy nie jechali wiec jestem objezdzona jak stary tirowiec.

reklama
Witajcie dziewczyny

Ależ mnie długo tu nie było – nie do nadrobienia, bo chyba z 300 czy 400 stron !!
Widzę sporo nowych twarzy i witam Was wszystkie.

No ale przede wszystkim chciałam zacząć od gratulacji:
Iwo kochana – wiedziałam, że w końcu się uda !! Super, bardzo dobra wiadomość, super beta i na moje 7 tc jest ok. na wizytę u ginekologa J
Ashlee – również bardzo gratuluję, z tego co jeszcze kojarzę, to całkiem szybko Wam się udało, prawda ?
Cytnia – chyba już gratulowałam, ale pogratuluję jeszcze raz. I trzymaj się dzielnie i grzecznie leż.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Ale na serio ciężko aż tyle zaległości nadrobić.

Mychunia – ale pyszne zdjęcia, mimo że to bezy a nie pączki J

A co u mnie… Otóż 22 stycznia w końcu, po ponad 90 dniach od poronienia przyszła @. Od tego czasu nie dostałam kolejnej, dziś chyba 37 dc. Gubię rachubę, za każdym razem liczę i wychodzi mi inaczej hehe. Na początku lutego byłam u endokrynologa i u ginekologa. Ginekolog powiedział, że gdybym mu nie powiedziała że było poronienie to nic by nie zauważył. Co mam na myśli – że ginekologicznie wszystko cacy. Powiedział, że zielone światło zależy od endokrynologa, który to dał mi skierowanie na TSH, aTPO, aTG i FT4.
Wyniki następujące: TSH - 1,39 (czyli spadek w porównaniu do październikowego wyniku 1,79), ale aTPO norma do 35, a ja mam prawie 99, aTG norma do 4,11 a ja mam 6,85, FT4 norma 9,14 - 23,81 a ja mam 12,9, więc ten jeden też w normie. Kolejną wizytę u endokrynologa będę miała za tydzień w czwartek, ponieważ jest on u nas tylko raz w miesiącu. Zobaczymy co powie… Aha i na wizycie endo zrobił mi USG, na którym zauważył guzki na tarczycy. Stwierdził, że nie wyglądają na groźne. Także żyję w jednej wielkiej niewiadomej.
Może też dlatego nie było mnie tu tak długo, ciągłe niepowodzenia jakoś mnie zniechęciły do grzebania w tym temacie. Ale teraz już lepiej, także postaram się zaglądać częściej, jak tylko czas na to pozwoli.
Przyjmiecie mnie ?

pffffff przyjmiecie ??? oszalalas chyba !!!!!!!!!!!!!!!1

PRZECIEZ TY JUZ DAWNO ZOSTALAS PRZYJETA hihihihi !!!!

zaciskam mocno kciuki zeby wszystkie badania sie wynormowaly !!!
a w tym cyklu sie staraliscie czy dopiero jak sie wyniki unormują ???

SUUUUUPER ZE WROCILAS DO NAS !!!!!:) :-D:-D

Wandzia, nie pytaj się tylko wracaj do nas :* Kochana, ciesze się, że jesteś. Ja 2 miesiączkę od poronienia dostałam w 37 dc :P Daj znać, gdzie Ciebie wpisać :*

Dziewczyny nie nadrobię Was dzisiaj. Rano posprzątałam i pojechałam do komunikacji zapłacić za prawko. Za 7 dni będzie do odbioru :) Później do siostry żeby dziewczynki z jej dziewczynkami się pobawiły. Ale tylko weszłam do niej, to zaraz poszłyśmy do sklepu i na plas zabaw. Później do niej do domu i tak po 15-tj M przyjechał do domu i niedawno dopiero weszliśmy do siebie. Padam ze zmęczenia. Tyle kilosów dzisiaj zrobiłam. Dzisiaj też najmłodsza wstała mi o 6-tej, a spać poszłam około 1-wszej. Zmęczenie robi swoje. M teraz w domu jest to będziemy razem spędzać czas :) w planie mam dzisiaj na kolację zrobić naleśniki z czosnkiem i ze szpinakiem :D Mam nadzieje, ze dobre będzie, bo pierwszy raz będę robić i pierwszy raz szpinak będę jeść :P Dziewczyny zjadłam dzisiaj półtorej pączka, a mój M zjadł 19-cie :P Myślałam, że padnę jak usłyszałam. M kupił 10 i w pracy koledzy dali i kierownik :D Wyścigi robili :-D Ale byli lepsi od mojego męża :-D:-D Jeden zjadł 23 + 4 kanapki :P

Ostatnia edycja:
Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak2 - @28.02
Marzec
Olusia7982 - @1.03
ana0808 - @3.03
susel - @5.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03

Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

Wanda - ja cię chyba myślami ściągnełam :) te hormonki to tak po poronieniu ci zwariowały? Wcześniej chyba nie miałaś problemów?

Malusiolka - ty lepiej mięty mu zaparz bo się bidulek męczyć na noc będzie....

iwo, chyba będę musiała tak zrobić. Dziękuję :* Miałam z nim posiedzieć, ale powiedziałam żeby położył się spać. Za dużo cukru i zasypia na stojąco. Pośpi z godzinkę i lepiej się poczuje :)

Maluś 19 pączków :szok: rany ma spust nie mówiąc o tym koledze co 23 zjadł;-)
ja jeszcze nie zjadłam ani jednego bo ich nie lobię ale Wam życzę smacznego:-)
Mychunia piękne te twoje pączki widać że serduszko w nie włożyłaś:tak:
Wanda- Witaj;-)
Anula- wiadomo o co chodzi nowy punkt nazywamy Ł;-) A Adaś dzisiaj znów musi poszukać punktu G:-)
Milgocka- piękny teścik- teraz tylko trzeba popracować:tak: ja wczoraj robiłam pierwszy i wyszedł bladzioch bladziocha:-( mam nadzieje że moje jajniki pracują:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja do tej pory nie zjadlam paczka, nie mam jakos ochoty...

A mnie od wczoraj wieczor pobolewa gardlo, odrywa mi sie jak kaszle i boli mnie w klatce piersiowej.. oby cos nie wyniklo z tego powaznego... biore leki wzmacniajace, pije soki, zobaczymy... i ssam tabletki na gardlo....

mligocka dzialaj dzialaj... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry