• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asieńko- już tylko godzinka! Wytrzymasz :tak: Ja też byłam po 18. w domu. Moi Mężczyźni jechali po brakujące 2 pary drzwi, a ja ide zaraz robic dla nich kolację. Dzisiaj chłopski garnek serwuje. :tak:

Aschlee- Kochana, jakie Ty masz smaki! :-) Jak tak dalej będzie to 30 kilo przytyjesz w ciąży, hihi :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia haha no to poszalałaś :)
ja sobie zjadłam mieszankę: z kapustą i grzybami i ze szpinakiem i serkiem feta :) mniam

Anula no raczej, już kiedyś obiecałam sobie że jeśli kiedyś znowu będę u siebie podejrzewać ciążę to test zrobię dopiero dzień po spodziewanej @, na pewno nie przed @, nie chcę znowu przechodzić tego bólu, wolę chyba nie wiedzieć...

Asia ciekawe jaką byś mi doradziła fryzurkę :D uwielbiam zmieniać włoski :)

Gośka heh u mnie na jakiekolwiek objawy zdecydowanie za wcześnie, bo przypuszczam ze owu była w pon :-D

Dziewczyny ja jestem wolna i chętna :D na 22.03 na nasz zlot :) G potwierdził ze ma wtedy zajęcia więc będę wolna :D

O jaaaa Blair zajefajnie ;-)
Anulka ja tez jestem chetna wiec czekamy tylko na Ewelinke. No i klamka zapadla jedziemy autem bo w pociagu pewnie tez pawia puszcze. Eh straszna choroba.

No dziewczyny zglaszac sie na podboj Warszawy ;-) Iwo juz sie zapowiedziala ;-)

Ja kozystam z dobrodziejstw kosmetyki i leze na zabiegu kwasy i henna mmmm

Anula- no co ty nie ma przerwy jedziemy z koksem:-D hihihi można tyle ile się chce:szok::-)
Kręć hula hopem i za mnie nie poszłam dzisiaj na basen:-( siły brak
Ościeżnice zamontowane, drzwi stoją w kartonach zamontujemy po gładziach ale są piękne i ciężkie strasznie:rofl2:
Decyzja zapadła kładziemy w salonie kamień dekoracyjny:-p
Moje jajniki nadal nie pracują:confused:
Blair- a jakie pierogi kupujesz w carrefour??? Ja kocham pierogi jeść kocham:zawstydzona/y:
Asiu zazdroszczę zabiegu relaksuj się:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry