• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair- bierz, bierz- jest to proste, szybkie i pyszne, wiec coś co my kobiety szczególnie lubimy w kuchni :laugh2:

KasikP- wooow, no to jesteście ustawieni nieźle, hihi :tak: My wybudowaliśmy dom od podstaw na działce pół hektara, która Adaś dostał od Taty.

reklama
Anula, ustawieni nie ustawieni ciężko jeszcze stwierdzić
Widziałam na FB piękny masz dom:tak::tak: nie zła działka;-)
My poddasz też robimy od podstaw nie było ścian instalacji wylewek itd. były krokwie i goła dachówka:-D
Dziś degustuje winko wytrawne
Blair-moja mama pracuje w carrefour już jej zapodałam produkt mówi że to regionalny dostawca ale mi zamówi na spróbowanie

KasikP- dziękuję! Ten dom to spełnienie moich marzeń :laugh2: Aż się wzruszam, mimo, że to już 2 lata jak się przeprowadziliśmy. Dokładnie 2 lata minęły wczoraj. Ale jak widać jeszcze się urządzamy :tak:

Witajcie Kochane brzuchatki i staraczki ;)
Jak minął Wam tłusty czwartek ? Dużo pączusiów zjadłyście ?
Mój R zrobił mi super niespodzianke, kupił pyszne pączki a do tego bukiet tulipanków dostałam :)
Pózniej mu się zrewanżowałam i brr wrażliwe sutki na dotyk a w dodatku mało tego temperatura dzisiaj - 36,9

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :-)

O rany, ale Wy tu piszecie szybko :szok: Kilka godzin i tyyyyle nadrabiania.

Iwo - no popatrz, jakiś szósty zmysł się w Tobie obudził, że mnie ściągnęłaś myślami :-)
Jest szansa u nas na złoty strzał, ale ja nie bardzo w to wierzę... Może jutro teścik zakupię, to sprawdzę :-)

A gdzie Wy na FB się widzicie ? Czy ja też bym mogła ?? Na FB jestem w zasadzie non stop, bo w komórce zawsze na bieżąco, a na forum głównie z kompa wchodzę :-)

Wanda witaj. Zapraszamy na fb. Wyslij Olusi na pw link do swojego fejsa i ona cie doda do naszej grupy ;-)

Olusia zobacz jaka szczesciara z ciebie. W poniedzialek wyslalam i tylko ty dostalas. Czyli cos jest na rzeczy.

Mam tego wiesiolka sobie kupic czy czekac dalej

Wanda mamy na fb swoją grupkę na którą Cię serdecznie zapraszamy bodajże Olusia może dodać nowego użytkownika ;)
Trzymam kciuki za jutrzejszy teścik &&&&
Ja wszamałam właśnie parówkę z biedronki i czekam na kuchenne rewolucje :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry