reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jak boli klatka piersiowa i plecy przy kaszlu to zly objaw? nigdy zapalenia pluc nie mialam, jedynie zapalenie oskrzeli to chyba klatka mnie tylko bolala, ale nie jestem pewna bo to bylo wieki temu...

karolina859 w sumie ogladalam juz ten film a ktora to czesc leci? i cio kochana nie napisalas smska.... :no::tak:

Masz racje Olusia bo jak chciałam Ci napisać tak mi wyskoczyło że mam brak środków na koncie a dzisiaj miałam takiego lenia że ani do sklepu nie poszłam z powodu choroby dzieciaków cała nasza trójeczka leżała w pryczku ale sympatycznie było , jutro kontrola , do tego R poprawił nam humor ;) Ale jutro się na 100 % doładuję to się odezwę do Ciebie . Będziemy też musiały pomyśleć nad naszym spotkankiem :*

Wandziu Blair ma rację tu od czasu do czasu dziewczęta siadają do pisanka z %% ja również , dzisiaj mam smaczka na ulubionego reddsa ale o tej porze nie ruszam się z domku .

Oluś ja tak miałam jak przechodziłam tą paskudną chorobę , rwało i kuło przy kaszlu w klatce i z tyłu bodajże w płucach , mi kojąco pomógł krem do oklepywania

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry