reklama

Staraczki 2014 :)

Asieńko ja też mam słabą główkę do picia , dlatego od czasu do czasu skuszę się na jedne kolorowe piwo , częściej na karmi...
Bo jak przeholuje to mój R też tak cedzi ze mnie.. :D

reklama
A ja nie mam az tak slabej glowy, chociaz nie pije czesto,,, jeszcze jak np pije piwo z sokiem i wypije troszke to czuje humorek ale zeby sie upic to nie...:tak: wino pije rzadko ale ostatnio na imprezie jak bylam to pilam to wypilam duzo i praktycznie nic mi nie bylo... :-)

Blair - ja tam nie narzekam, lubię alkohol bardzo. Ale ostatnio się ograniczmy z piciem, bo po pierwsze zdrowie, po drugie ekonomia. Ale najgorzej jest nam rzucić piwo... no piwosze z nas strasznie... a to cholerstwo zawsze idzie w brzuch a nie w cycki :eek:

AsiaSzw - ze wsi jestem ;-) A konkretnie obecnie z okolic Piły. Jakieś 3,4 - 4 h od Ciebie wiochami, albo 3-3,5h autostradą ;-)

Mialam rodzine w Pile. Ale chyba zeszlo sie juz wszystkim. Eh

Dobranoc dziewczynki. U nas tez choroby. Mlody dychra jak stary gruźlik :-( ale jutro mam wolneeeee jabadabaduuuu ;-)

Paa

heh, my za to nie mamy tu nikogo. Oboje z Bydgoszczy jesteśmy, ale zanim tu się sprowadziliśmy, jeszcze 6 lat w Poznaniu mieszkaliśmy... takie wędrowniczki z nas :-)

Dobranoc

ze Staraczek przeniesiemy sie na forum AA hihihihi :D

w sobote moi rodzice ida na chrzest Maksia (tego malego co zdjecie na fb dodawalam jego) a tu dzisiaj niespodzianka przyjechala z Anglii siostra mojego kuzyna i stwierdzili ze wezma sobie slub koscielny tez w ta sobote i polacza chrzciny z slubem (cywilny brali 4/5lat temu) o.O
Moja rodzinka wkurzona bo juz teraz nic nie wiedza :D
no coz u nich to normalka :D slub za 2 dni a oni ani garnituru ani sukni slubnej :cool:
dzisiaj restauracje zmieni bo chrzest mial byc w takiej pizzerii a dzisiaj zmienili na inna restauracje :eek:
dobrze ze my nie zjechalismy do polski bo tez mielismy zaproszenie na chrzest bo by sie niespodziewany slub dolozyl hihihi :-)
teraz wszyscy w szoku bo kolejny wydatek, nie wiedza jak sie ubrac i czy oni sobie czasem jaj z tym slubem nie zrobili :D

Ja też się powoli żegnam bo oczka domagają się snu :(
I jak Oluś oglądasz ? Bo się właśnie zaczęło ..

He he Wątpliwości to rzeczywiście nie ciekawa sytuacja oznajmiać z dnia na dzień bez przygotowań że się ślub bierze..
Tym bardziej w tych czasach jak z kasą krucho.. Jedna uroczystość to ok ale dwie na raz

Ostatnia edycja:
Ich to nie interesuje bo oni problemow nie maja z kasa ... w Anglii maja swoja firme .. dom i duuzo kasy :P
Oni tak maja podejmuja decyzje pod wplywem chwili no i nie przemysla tego :D

dobranoc dziewczynki ; *

ps . Wanda jakie osiedle w bydgoszczy ??? ja w fordonie mieszkalam :) kilka lat temu przeprowadzili sie moi rodzice na wies 20 km od bydgoszczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki melduję się po godzinnym kręceniu hulla- hopem i muszę tutaj, z tego miejsca zaskoczyć Asiulę, Blair, KasikaP i inne Dziewuszki, że w tym czasie:
-nie uprawiałam żadnego seksu;
-nie skakałam na Adasiu;
-nie szukałam punktu G;
-ani inne temu podobne;
:laugh2:

Blair
- no ładnie, teraz ja tu wyszłam na jakiegoś forumowego bzykacza! A Ty kiedy planujesz się zająć G. i swoim punktem G? :laugh2:

Dżoanna- a Ty co jutro masz wolne? Dlaczego masz lepiej mieć od nas? -ale już jutro na 8. do pracy proszę jak ja! :wściekła/y:

Wandzia
- ja już Ciebie naucze pić winka z nami i potem jak spożytkować ten fakt w sypialni na M. :laugh2:

Zgadnijcie gdzie ja jutro jadę po pracy, hihihi :zawstydzona/y:

Lecę do spania Kobietki, dooobranoooc Kochane wszystkie! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry