Matik2012
Fanka BB :)
NA dobranoc powiem Wam, ze my jeszcze robimy pączki 

wcześniej nie było czasu , dzieci mają dużo nauki angielski, po hiszpańsku i po polsku masakra ale świetnie dają radę, przynajmniej na razie
U nas jest o 1 godz wcześniej niż w Polsce, jakby co :-)
Powiedzcie mi kochane jakie winko popijacie doczytałam gdzieś, że któraś cin cin jakieś jeszcze?
Kasik 4 domy no to super
Ola 20 pierogów , jak ja tęsknie za nimi a robić się nie chce ale trzeb będzie się zabrać tylko moi chłopcy+mąż potrafią dużo zjeść więc roboty, że hej
A co planujecie w tej Warszawie???
Może na Gran Canarię się wybierzecie ?

wcześniej nie było czasu , dzieci mają dużo nauki angielski, po hiszpańsku i po polsku masakra ale świetnie dają radę, przynajmniej na razie

U nas jest o 1 godz wcześniej niż w Polsce, jakby co :-)
Powiedzcie mi kochane jakie winko popijacie doczytałam gdzieś, że któraś cin cin jakieś jeszcze?
Kasik 4 domy no to super

Ola 20 pierogów , jak ja tęsknie za nimi a robić się nie chce ale trzeb będzie się zabrać tylko moi chłopcy+mąż potrafią dużo zjeść więc roboty, że hej

A co planujecie w tej Warszawie???
Może na Gran Canarię się wybierzecie ?

Lepiej nic nie mów, bo tak intensywnie kręciłam hulla, że dzisiaj czuje jak dotykam talerze biodrowe, że są mega zbite i już widzę na jednym żółto-zielony zarys, czyli siniaczek. To widzisz jak dzielnie Twoją część kręciłam, hihi 

teraz od marca zaczynamy sezon biegania więc postaramy się odstawić całkowicie jakikolwiek alkohol