reklama

Staraczki 2014 :)

NA dobranoc powiem Wam, ze my jeszcze robimy pączki :-D:-D
wcześniej nie było czasu , dzieci mają dużo nauki angielski, po hiszpańsku i po polsku masakra ale świetnie dają radę, przynajmniej na razie:tak:
U nas jest o 1 godz wcześniej niż w Polsce, jakby co :-)

Powiedzcie mi kochane jakie winko popijacie doczytałam gdzieś, że któraś cin cin jakieś jeszcze?

Kasik 4 domy no to super :-D

Ola 20 pierogów , jak ja tęsknie za nimi a robić się nie chce ale trzeb będzie się zabrać tylko moi chłopcy+mąż potrafią dużo zjeść więc roboty, że hej:tak:

A co planujecie w tej Warszawie???

Może na Gran Canarię się wybierzecie ?:-D

reklama
Wątpliwości ja mieszkałam na wyżynach, a moi rodzice mieszkają w Osielsku.

Anula dobrze że wychodzisz na bzykacza - to zwiększa Twoje szanse ;-)

Ja już w łóżku, włączyłam oszukać przeznaczenie - wg mnie to najlepsza część :-) mąż już chrapie, także dobrze że dziś nic nie piłam, bo by się procenty zmarnowały hahaha

Matik u Ciebie godzina wcześniej i pewnie z dziesięć stopni więcej ;-) co do wina, ze mnie średni znawca, najbardziej lubię białe półsłodkie...

Ostatnia edycja:
A to nasze paczusie :)
U nas w dzien 24C :beer::) zima :D

Załączniki

• 1393550018549.jpg
    1393550018549.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 1393550037237.jpg
    1393550037237.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Witam z rana ;-)
Miłego dnia życzę :-)
mój będzie ciężki oby szybko minął..:-(
Anula, po pracy będziesz na zakupach ????;-)
Ile kalorii wczoraj spaliłaś za mnie??

Witajcie!

KasikP
- hihi, tak jade z Mamą na shopping do centrum handlowego :laugh2: Lepiej nic nie mów, bo tak intensywnie kręciłam hulla, że dzisiaj czuje jak dotykam talerze biodrowe, że są mega zbite i już widzę na jednym żółto-zielony zarys, czyli siniaczek. To widzisz jak dzielnie Twoją część kręciłam, hihi :laugh2: Oby ten ciężki dzień szybko Ci zleciał! :tak:

Matik- pąki pysznie wyglądają! :laugh2:

Wandzia- ech, ja się tak bzykam od prawie 2 lat i nic z tego, także sama widzisz, że nie jestem raczej dobrze rokująca :no2:

Asiu- Ty już wstałaś? Pewnie śniadanko zrobić Sz., co? :laugh2:

Wątpliwosci- kurcze, u Ciebie imprezka goni imprezkę, hihi :sorry2:

Gośka- a no, wołaj te boćki! :sorry2:

Dzień dobry :)

nareszcie piątek :D
skończył mi się pakiet premium na ovufriend i wykres mam szary- objawy itd, tak jest w podstawowym?

Wanda oj my też lubimy sobie klapnąć na kanapie, włączyć film i otworzyć piwko a brzuch rośnie :wściekła/y: teraz od marca zaczynamy sezon biegania więc postaramy się odstawić całkowicie jakikolwiek alkohol :)

Asiu zdrówka dla Młodego :)

Wątpliwości trochę niepoważni Ci ludzie, ślub to nie jest decyzja którą się tak podejmuje i organizuje...

Anula masz hula-hop takie normalne "dziecinne" czy to z masażerem?
oj nie wiem kiedy dorwę G, może w weekend, n rzie to On musi dojść do siebie...

Matik ja lubię carlo rosi :)

Witam przed pracą.

Blair no to witaj w klubie, my od wtorku biegamy ;-)

Anula a to nie wiedziałam że już tyle się staracie. To trzymam kciuki za marzec!

Ok, lecę do pracy.

reklama
Anulka tak wstala. Niestety codziennie tak wstaje zeby chlopow ogadnac. Sniadanie do pracy i szkoly no i szym obiad do pracki zeby glodny nie byl.

Mlody jeszcze musi sie wysilic dzis i do szkoly pojsc ale jak wroci to wyrooo go czeka na dluzej. Dobrze ze lubi sie uczyc na lezaco ;-)

Mnie chyba cus tez bierze nos mam jakis zawalony slabo troche.

Anulka ja tez mam w planie jakis shopping dzis bo musze sobie buty kupic w te gory wiec wybieram sie do Faschion House ;-) no i jest najblizej mnie. Kupie jeszcze moze na zas jakas bielizne :D

Wandzia milej pracy.
Blair a twoj G lyka jakies witaminy wogole, bo jak on tak pracuje to zeby sie chlop jakiejs anemii nie nabawil albo innego gowna. Moj szym na bodymax jechal do tej pory on jest z zen-szeniem i zadowolony byl z tego bardzo, wyniki krwi super procz cholesterolu bo ma za wysoki, a teraz od staranek faszeruje go jakimis prenatalnymi i tez krew jest super. Pomysl o nim. No i ja szymowi acard daje zeby nie robily mu sie jakies zatory a jest gen obciazony udarem wiec boje sie o niego bardzo i pilnuje gada.

No dobra musze sie ogarnac i mlodego do szkoly zawiezc juz bede kochana mamusia i tak ma focha ze nie pozwolilam mu w chacie zostac. No ale coz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry